- HDD probléma (nem adatmentés)
- OLED monitor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
djDanee
csendes tag
válasz
Shadowfax #2450 üzenetére
Köszönöm a segítséget mindkettőtöktől. Azthiszem szétszedem, nem hiszem hogy gondot fog okozni... igazából 1 év garanciát adott rá az adott bolt ahol vettem használtan, de egyérszt ez pesten van, másrészt sajnos lassan le is telik az egy év, és kicsit reménytelen visszamenni reklamálni...
Mindenképpen miniPCI ra gondoltam, tehát ami belevaló eredetileg is (minek hordozzak meg dugdossak még bele cuccokat, amikor benne is lehet egy, sokkal jobb ráadásul). Találtam itt ph-n egyet ami álítólag vadiuj Intel 2200-as, ez ha minden igaz jó bele?! Ugy hallottam nem minden fajta miniPCI -os jó bele.
Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Battlefield 6
- Milyen autót vegyek?
- Suzuki topik
- OLED monitor topic
- Építő/felújító topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Valami új érkezik november 5-én. (Egy vékony Motorola)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- Asus Tuf Fx505g
- Fujitsu Lifebook A357 (i3 6th, 8 GB 250 GB FHD) laptop leárazás!!! AkciÓÓ!
- Vivobook Pro 15 N6506MV 15.6" QHD+ OLED Ultra 9 185H RTX 4060 24GB 1TB NVMe IR kam gar
- Új Thinkpad X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó használt szép állapotú ASUS TUF Gaming F15 FX506HC-HN1135W Notebook Termékcsalád Asus TUF Gam
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest