- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Csúcshálózat: ROG STRIX GS-BE18000 router tesztje
- Már szemez az új Call of Duty-val a friss Arc meghajtó
- Nem sok wafer megmunkálásával kezd az Intel 18A, de jövőre ez változik
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
Nekem ugyan T41p-m van, így a konkrét problémáiddal nem tudok mit kezdeni, nálam minden jó, nem puha a fedlap. egyébként hadd kérdezzem meg, 14, vagy 15''-os a gép? Szerintem a 15-ös lehet, hogy kissé ''lágyabb'', mint a kisebb, de ez inkább csak amolyan megérzés, nem tapasztalatból írom.
Az USB portok számával és elhelyezésével kapcsolatos kritikáddal hajlamos vagyok egyetérteni.
Hogy miért vennék újra ilyet?
1., Mert 14''-on semelyik másik gyártó nem kínál CAD-re alkalmas gépet.
2., Mert a hazai szervíze és alkatrészellátottsága az egyik legjobb. Ide kapcsolódik, hogy olyan világgarancia van rá, ahol a világba Magyarország is beletartozik, bár ez nekem személy szerint nem olyan fontos, csak simán megnyugtató. Igaz, lehetne náluk is el-és visszaszállításos garancia.
3., Mert a gépen sok mindent cserélhetsz magad, nem kell pl.:memóriabővítéssel egy a szervízbe rohannod, ami esetemben egy 500km-es kanyar lenne. Ehhez kapcsolódik, hogy alkatrészeket külön is lehet hozzá hivatalos forrásból zerezni(nem úgy, mint HP, ami egy nyamvadt vinyókeretet is csak vinyóval együtt árul)
4., Mert masszív, csendes, gyors, megbízható gépet kapok iszonyatosan sok pénzért. (elismerem, ezt mondjuk megkaphatod más márkával is)
5., Mert közel tökéletes billentyűzetet kapok, a Fn-Ctrl csere megszokható, eleinte nagyon tartottam tőle, mert a Ctrl-t igen sokszor használom(CAD rendszerekben nagyon-nagyon fontos gomb). Engem inkább az zavar, hogy néha cseszik a Shift lenyomását érzékelni és a nagybetűk helyett is kicsit írok. A pöcökegér fenomenális tud lenni ha nincs a kezem ügyében egér. A billentyűzetmegvilágítás pedig non plus ultra.
6., Mert minden alapból működik rajta, drivereket is felteszi az oprendszerrel együtt, gyorsan újrahúzható a rendszer a Recovery partícióról, egyszóval használható az egész csomag, amit kapok. Később is egyszerűen kezelhető felületen keresztül tudod frissíteni a drivereidet, vagy akár automatikusan is, ha úgy tetszik.
A design megítélése szubjektív, vannak olyan napjaim, mikor nekem se tetszik, de összességében ez az ''igénytelen'' fekete kocka design jónak mondható.
Szóval nagyjából ezért. elképzelhető, hogy ezek egy részet megkapnám más márkában is, de szerintem a legjobb csomagot így együtt egyelőre csak az IBM (lenovo) kínálja.
Meg is kérik az árát rendesen.
Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS routerek
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Dell latitude 5411 i5-10400H/8gb ddr4/250gb m.2/ töltő ( szépséghibás laptop)
- Katana GF66 11UE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- HP Elite Dragonfly G3, érintőkijelző ,i5-1235U ,16GB RAM ,512GB SSD, gyári garancia 2026.10.17-ig
- Dell Latitude 9520 27% ÁFA , i7-1185G7 ,16GB RAM ,512GB SSD ,1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest