Aktív témák
-
Yaye
őstag
válasz
Atlantis
üzenetére
Valóban 15''

Így fest: [link]
Nagyon nem erőltettem, nem akarom két nap alatt tönkretenni. Ráállni [link] tuti nem mernék. A sárga cetlik azért vannak mert a nélkül nem lehetett látni semmit.
Nem mondom hogy nagyon gáz, mert nem az, épp csak ezért a pénzért jobbat vártam, és hát továbbra is vigyáznom kell hogy mit pakolok a gép mellé és melyik oldalára dobom le a táskám este. A 15'' R60 nem horpad ennyire, pedig műanyag. A FuSi-jainkon úgy van megoldva, hogy a fedél nem tök lapos, hanem van egy nagyon enyhe domborulata, és ez -fémről, méghozzá nem is hártyavékonyságúról lévén szó- igen komoly benyomódással szembeni merevséget ad neki.
Most volt alkalmam tapasztalni hogy akkuról üzemelve is sipákol. A csendesség ennek a modellnek úgy látszik nem az erőssége, muszáj lesz beleásnom magam a workaround leírásokba
A dizájn nekem a középszerű tömegízléssel szemben (
) abszolút bejön. Nem divatcikk, hanem gép, szerszám (szerszámgép
). És elvi valamint gyakorlati okokból is a masszív, festetlen, fekete vagy sötétszürke notik híve vagyok (ezért is kedveltem a korábbi Acereket).
Miért alkalmasabb egy 14'' IBM cad-hez mint bármelyik másik gyártó hasonló paraméterekkel bíró gépe?
Egy-két nc 6000 sorozatú HP is ketyeg itt a közelben, és nekem azok is eléggé tetszenek, igen masszív, robusztus gépeknek tűnnek, elég jó kijelzővel, kiváló felszereltséggel és ehhez mérten igen baráti áron. Kár hogy a HPnek a garis és szervizháttere, khmmm...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- PlayStation 5
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Ingatlanos topic!
- Építő/felújító topik
- StarLadder Budapest Major 2025: érdemes kimenni
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- DELL Latitude E7440 Ultrabook i5/8 GB RAM/128 GB SSD/Full HD érintőképernyő
- Lenovo LOQ - Prémium Care Garancia - i7 13650HX / 16GB DDR5 / RTX4050 / 1.5TB SSD
- Lenovo LOQ - Jótállás & Garancia- Ryzen 7 7435HS / RTX 4050 / 512GB SSD / 44GB DDR5 /Notebook táska
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/16GB/512SSD/FHD/garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

) abszolút bejön. Nem divatcikk, hanem gép, szerszám (szerszámgép
). És elvi valamint gyakorlati okokból is a masszív, festetlen, fekete vagy sötétszürke notik híve vagyok (ezért is kedveltem a korábbi Acereket).