Aktív témák
-
Yaye
őstag
válasz
Atlantis #1390 üzenetére
Valóban 15''
Így fest: [link]
Nagyon nem erőltettem, nem akarom két nap alatt tönkretenni. Ráállni [link] tuti nem mernék. A sárga cetlik azért vannak mert a nélkül nem lehetett látni semmit.
Nem mondom hogy nagyon gáz, mert nem az, épp csak ezért a pénzért jobbat vártam, és hát továbbra is vigyáznom kell hogy mit pakolok a gép mellé és melyik oldalára dobom le a táskám este. A 15'' R60 nem horpad ennyire, pedig műanyag. A FuSi-jainkon úgy van megoldva, hogy a fedél nem tök lapos, hanem van egy nagyon enyhe domborulata, és ez -fémről, méghozzá nem is hártyavékonyságúról lévén szó- igen komoly benyomódással szembeni merevséget ad neki.
Most volt alkalmam tapasztalni hogy akkuról üzemelve is sipákol. A csendesség ennek a modellnek úgy látszik nem az erőssége, muszáj lesz beleásnom magam a workaround leírásokba
A dizájn nekem a középszerű tömegízléssel szemben () abszolút bejön. Nem divatcikk, hanem gép, szerszám (szerszámgép
). És elvi valamint gyakorlati okokból is a masszív, festetlen, fekete vagy sötétszürke notik híve vagyok (ezért is kedveltem a korábbi Acereket).
Miért alkalmasabb egy 14'' IBM cad-hez mint bármelyik másik gyártó hasonló paraméterekkel bíró gépe?
Egy-két nc 6000 sorozatú HP is ketyeg itt a közelben, és nekem azok is eléggé tetszenek, igen masszív, robusztus gépeknek tűnnek, elég jó kijelzővel, kiváló felszereltséggel és ehhez mérten igen baráti áron. Kár hogy a HPnek a garis és szervizháttere, khmmm...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Macska topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- One mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- Futás, futópályák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- MAKULÁTLAN! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- SZÉP! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/512GB NVIDIA A3000 6GB FHD
- SZINTE ÚJ! MacBook Air M4 - 13 , 16 GB RAM, 512 GB SSD, Éjfekete + 4 év garancia + balesetbiztosítás
- ASUS FX505DY játszós laptop, megkímélt állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest