Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Reaper

őstag

Hehe, én a Street Spec Camaroval másztam havas hegyet, nem mondanám, hogy pont arra való, még lerongyolni sem tudtam egyenesen. Persze HC mód, és Logitech DFP. A HC móddal egyébként annyi bajom van csak, hogy még így is sokat segít, van valami ABS, és a kipörgésgátló is dolgozik. Pl szerettem volna sokszor kanyarba beesni, vissza 1-et, kormány kiteker, és padló. Erre ahelyett, hogy eldobná a seggét a kocsi, simán beveszi a hajtűt is. Amerre a kocsi orra mutat, arra megy. Kár érte, de azért még jó.

Ja úgy gondolta Ubisoft, hogy akkor most már engem is meghív béta tesztre, de mivel már volt itt aki ezt nekem megoldotta, így az én kódom szabad préda: JA9L-BUER-D64J-NEMM.

Sajnálom, hogy nemsokára vége azért, de legalább tudom, hogy nyugodtan megvehetem, nem fogok csalódni.
    Az meg külön jó hír, hogy említettétek, hogy nem kezeli a kuplungot, mert már terveztem cserélni a DFP-t egy G25-re, vagy újabbra.

Új hozzászólás Aktív témák