Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reaper
őstag
Ma azt hittem lefordulok a röhögéstől a székemről.
Beestem egy tele lobbyba, ahol ugyan volt traffic on, de gondoltam, nem baj, lenyomom őket, és akkor majd nem lesz. Az első hátom versenyt megnyertem, ekkor jött az első két szép üzenet. Majd jött a "highway hijinks". Egy C spec verseny közúton forgalomban. Ezt is megnyertem, ekkor a lobby owner bekapcsolta a collosionst is. Na mondom lelépek, nem kell ez nekem, viszont pont nem fogadta már el az induláskor az ESC-et. Na jó, oké, nézzük. Épp elhaladnék a második mellett, amikor izomból rámhúzza a kormányt és feltesz a falra. Na akkor elgurult a gyógyszer, a maradék népet ledolgozva beértem a 2ik helyezettet, aki utána elkezdett feltartani, elém vágott, amikor kerültem volna kilökött, amikor megelőztem, akkor meg a nitrón feküdve (ő full assistban volt, ahogy mindenki, én HCben) belémrongyolt, én repültem, végül 3ik lettem.
Na ekkor döntöttem úgy, hogy engem ti nem szívattok meg, csakazértis! Még 2x volt az említett map, az elsőt mostmár megnyertem úgy, hogy az elején nitróval kikerültem a gyökeret, az első is le akart verni, de pont jókor fékeztem, és húztam el a kormányt, így ő valami 5ik helyre ért be, én meg megnyertem. A másodikat már gond nélkül. Ekkor kezdtek el nekem írogatni, hogy leave Reaper. Mondom LOL, ez most komoly? Berakta a Golden Hillst ugyanilyen feltételekkel, de mivel én itt tesztelem minden autómat, ezért ismerem, amíg ők leverték egymást addig én szépen a lehető legszűkebb íven mentem, mégha emiatt lassabban is kellett mennem, végül ezt is nyertem, a Lobby az enyém, és akkor jött az a rész, hogy akkor ők lelépnek.
A teljes szöveget csatolom képen. Mondjuk, ha FirePhoenix előbb megmondja mit akarnak, akkor talán otthagyom a lobbyt, de a másik teljesen gyerek volt.
Itt a teljes szöveg
Új hozzászólás Aktív témák
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen széket vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák - Új -
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Canon Extender RF 2x telekonverter RF objektívekhez - Újszerű -
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Új! Canon CF-R20EP hűtőventilátoros markolat (R5, R6, R5 II, R6 II)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest