- Gaming notebook topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Milyen videókártyát?
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Kerni62 #36296 üzenetére
Annyival kiegészíteném az előttem szólókat, hogy ChanSort nem annyira bonyolult program. Csatornalista menthető, variálható és visszatölthető vele.
Viszont először én újra rákeresnék a csatornákra. Tekintettel arra, hogy normál TV adásoknál is gondok voltak nálad, ne kavarjon be semmi... Úgy látod, hogy megjavult -e.
Sajnos arra is van esély, hogy a gyári visszaállítás semmit nem old meg. Lehet az IMG újratelepítés sem segítene, és mindenképp szerviz lenne a vége. De szerintem érdemes megpróbálni.
-
bagarol
tag
A chansort pedig működik. Ha nem akarsz reklámokat, ne loginolj be a googlera.
ADB-n keresztül is fel lehet tenni azt a pár programot.
Button remap, másik launcher, TCL progik letiltása--eltünik az epg!
Nekem sem tetszik, hogy átvált, ezen kívül jó lenne pár csatorna csoport.
Sport, mozi, ism. terjesztő, zene. A régi "buta" LG-m ebből a szempontból jobb volt.
Ja, még rádugtam egy rádiós egeret (nem működött) de meghalt az usb portom.
Újra kellett indítani. -
naja
aktív tag
Sziasztok!
55c805-nk van a Digitől (hw/sw infó lent). Lenne pár kérdésem, amivel nem boldogulok. Az ABC sorrendes csatorna listát az osztrák régióra váltással, és az online szerkesztővel megoldottam. ChanSort nekem nem ment, a visszatöltött listában csak néhány csatorna maradt meg a többi eltűnt.
Igyekeztem visszaolvasni, de az alábbiakra vagy nem találtam választ, vagy nem segítettek.
1. Kezdőképen ne legyen amazon, de legalábbis ne az első sorban. Legjobb az lenne, ha semmilyen ajánlat nem nem lenne, se YT, se más, csak az Appok. Amazon a frissítés uninstall után egy darabig eltűnik, de később visszakúszik, és fáraszt az irreleváns dolgaival.2. Régi/előző/tegnapi adást mutat az Info ablak (i) és a baloldalt feljövő csatorna (List) választó lista, a egész képernyős műsorlistához képest (TV ikon). Ez utóbbi mutatja jól a műsort. Hogy lehet elérni, hogy mindenhol az aktuális műsor jelenjen meg (i + List gombokra is).
3. Teljes képernyős csatorna listán (műsor tájékoztató) a váltáskor ugrál oda-vissza a fényerő és a színtér. Csak arra kis időre (kb. fél mp), ami a váltás elindítása (le- és felfelé nyíl megnyomása) és a csatornára váltása tényleges megtörténte között eltelik. Marhára idegesítő a villogás.
3/2. Arra van beállítás, hogy a műsor tájékoztatóban fel-leváltogatva ne kapcsoljon át automatikusan, ha pár mp-re megállok?
4. Elcsúszó hangra nem jöttem rá mitől van, és mi a hiba mintázata (okozója). A különböző forrásoknak van-e hozzá köze vagy sem. Állítgatom a hang menüjében, bízva benne, hogy a majd egyszer összeáll a dolog. Kodi app vs TV műsoroknál időnként előjön a dolog. Mi okozza, és mit lehet tenni ellene?
5. A szolgáltató dedikált gombok átprogramozása is jó lenne. Buttons remappert próbáltam, de csak egy gombot enged az ingyenes változat. A nagyobbik gondom, hogy minden restart után elfelejt elindulni (a megfelelő beállítások és engedélyek ellenére). Ha lehetne valami másra átprogramozni az lenne az igazi (pl. Kodi play/pause, space), de ha csak simán letilthatóak lennének, az is jobb lenne a semminél.
Kernel: 5.4.233+
OS-build: STT2.221228.001
T.ver: V8-T653T01-LF1V401.001259
Op. ver.: TVM6.0.1_edb90a210_240826 -
Stealth
senior tag
válasz
Pendragon911 #30799 üzenetére
Chansort nevű programot keresed.
-
Bogyi007
veterán
válasz
zsolt501 #29002 üzenetére
Régebben én is használtam a ChanSort progit, de mostanság olyan keveset tévézek hogy nem éri meg a rendezgetés - a fentebb írt módszerrel lekeresem a csatornákat oszt jó napot! az M4 Sport kivételével ígyis a többi sportcsati egymás mellé kerül, az meg pont jó is így nekem.
-
Faby
senior tag
válasz
Shokkolo #28486 üzenetére
A TV-ről kiexportálod a csatornalistát, és a ChanSort nevű progival olyan sorrendbe szerkeszted, amilyenbe akarod, ki is hagyhatsz belőle számodra nem fontos csatornákat.
50C805 TV-vel tökéletesen működött.
De azt hiszem a keresésnél ha nem teljes keresést választasz, akkor szolgáltatói sorrendben hozza a csatornákat. Ebben viszont nem vagyok biztos 100%-ig, ki kell próbálni.
-
Faby
senior tag
Üdv!
Egy nem annyira rövid első beszámoló.
Tegnap óta van egy 50C805 készülék a birtokomban. Nem vagyok egy vájtszemű, nekem az előző TV is teljesen megfelelő volt.
Egy 40 colos 2011-es Samsungot váltott (UE40D6500), a méretnövekedés az brutális, viszonylag közelről nézzük, szóval ez lehet, hogy már nagy. De mint tudjuk, nincs olyan, hogy túl nagy…
Még csak ismerkedünk, de van néhány első benyomás.
Nagyon nem mentem a beállítások mélyére, de az látszik, hogy a képe megfelelő forrás esetén brutál jó.
Hangja általános TV-zésre elég, filmezésre úgyis ott van az 5.1 rendszer, szóval nekem ok.
Apropó, filmezés, a TV csere lehet, hogy magával vonja a médialejátszó cserét is. Eddig egy Beelink M18 dobozka szolgált, egy régebbi Corelec / Kodi párossal, NAS-ról, FHD-ra teljesen jó volt, itt viszont már akadtak gondok.
Kezdve azzal, hogy nem volt kép egyáltalán, amikor a HDMI bemenetre váltottam, és a TV is ilyen egzotikus 4x2160 jelzést írt ki a jobb felső sarokba.
A bemenet tulajdonságainál kellett kikapcsolnom a HDMI 2.1 verziót, és visszatérni az 1.4-re, így már lett kép. Vagy a kábel, vagy a lejátszó (de leginkább mindkettő) lehet a gyenge láncszem, úgyhogy cserélni kell.
Így a HDR, DV képességeket sem tudtam kipróbálni, hiába szereztem be a Top.Gun.Maverick.2022.IMAX.2160p.UHD.BluRay.TrueHD.Atmos.7.1.DoVi-HDR10+.x265.HuN minden földi jóval is kecsegtető verziót, bizony a médialejátszónál elvérzett a történet.
Megnéztem a TV saját lejátszójával is (a NAS-ról, DLNA-n keresztül, sajnos csak WIFI-n), ott már írta a TV a HDR 10-et, de szaggatott a lejátszás, lehet, a WIFI miatt, bár szerintem 28 Mbps nem annyira nagy sávszélesség, főleg úgy, hogy egy szobában van a router és a TV is. Hosszú távon kábelezni fogok, de ahhoz megintcsak beruházni kell, nincs szabad port a routeren, kell venni egy switchet is.
Egyelőre csak a basic funkciókat néztem, csatorna keresés, stb. Digi kábelen gond nélkül lement a hangolás, és ChanSort progival zökkenőmentesen át tudtam szerkeszteni, kigyomlálni, majd visszatölteni a csatornákat.
Viszont az első indítás után azt hittem agyf@szt kapok, normál TV adásnál rettenetesen el volt csúszva a hang a képhez képest. Próbáltam állítgatni a késleltetést, nem hozott eredményt, végül egy ki- bekapcsolás megoldotta.
Másik, hogy hiába volt a WIFI rendesen beállítva, nem volt hálózati kapcsolat, pl a szolgáltatási feltételeket, leírásokat nem tudta megjeleníteni, illetve a szoftverfrissítés is hibára futott, szintén a ki- bekapcsolás oldotta meg.
Egyelőre ennyire jutottam, az okos, Google fiókhoz kötött funkciókat még nem próbáltam, az is lehet, hogy találok pl valami lejátszó alkalmazást, ami rendesen lejátssza a HDR, DV tartalmakat, de akkor meg az erősítő kábelezését kell átvariálni. Pl az AVR is egy régi darab, nincs HDMI rajta, szóval csak optikai kábel jöhet szóba, úgy néz ki, nem fogok unatkozni a hétvégén sem.
Amik furcsák / másképp működnek / hiányoznak a Samsung után:
A fenti lejátszó vezérlése teljesen jól működik a CEC-en keresztül, de nagyon hiányoznak a dedikált stop/play/pause gombok, simán elcserélném a Netflix stb gombokat ezekre.
Nyilván az EPG más, de pl azt nem értem, hogy ha lapozok a listában, akkor egy idő után miért vált a háttérben arra a csatornára, amin éppen áll? Az előző TV megoldása jobban tetszett, mindegy, merre, hova lapoztam, csak akkor váltott, ha OK-t nyomtam.
Az egyszem USB bemenetet nagyon karcsúnak találom
PVR funkció nem tudom, hogy van-e, pl külső házban rádugok egy SSD-t, és arra rögzítés nem tudom, működik-e. Menüben nem találtam nyomát, EPG-ben csak emlékeztetőt lehet beállítani, felvételt nem.
Szintén hiányzik, hogy nem lehet az EPG-ben ütemezni a csatornaváltást, pl egy félórával később kezdődő műsort beállítani, és automatikusan arra a csatornára kapcsol, amikor eljön az idő.
Ezek mondjuk olyan dolgok, amiket meg fogok szokni, vagy tudok élni nélkülük, csak elsőre szokatlan a 10+ év másik TV után.
Egy konklúzió a végére: ha valaki ugyanígy, mint én, nem sűrűn cseréli az eszközeit, az számítson arra, hogy a TV beszerzésével nem ér véget a kiadások sora, bizony a rendszer többi elemét is szintre kell hozni ahhoz, hogy ki tudja használni a képességeket, előnyöket.
Bár még csak egy napja van meg, eddig nem bántam meg a vételt, remélem így is marad! -
Till@
aktív tag
válasz
st6969 #27489 üzenetére
Chansort-tal csináltam, mentés megvan. Visszatöltöm ha kell, de ezen lehetne mit csiszolni nekik.Én már annak is örülnék ha a vodafone-os sorrend jönne (meg van szokva), nem pedig abc.
Másik.
Keresgéltem itt is 805-höz való beállításokat, de nem igazán találtam.
Erre van valami bevált setup ? -
st6969
őstag
Szia!
Hogy csináltad, kézzel vagy chansort-tal?
Mert a szolgáltatói random átrendezésre nem igazán van ráhatásod. Én chansorttal szoktam csinálni, elmentem, és ha átrendeződik, 5 másodperc alatt visszatöltöm
Olyan előfordul, hogy bizonyos csatornák konkrétan eltűnnek (pl. a 6-os...Ahogy kapcsolgatom, 5-ös után 7-es jön, akármit csinálok). Az okára nem jöttem még rá, ilyenkor ismét rátöltöm a mentett listát, és jó lesz. -
zodo
nagyúr
Megpróbáltam a csatornalistát szerkeszteni a ChanSort-al.
Elmentettem más néven ugyanabban a formátumban.
Innen csak be kell tallóznom pendriveról és import-ot választani?C645
Lehet más távirányítót használni a készülékhez mint a gyári?
Egyetlen bajom van vele hogy este kelleténél zajosabb a gombok nyomkodása. -
st6969
őstag
válasz
Bogyi007 #23121 üzenetére
Én rengeteget küzdöttem ezzel korábban. A lecserél tv-m Samsung F6400-as volt, ott, ha visszatöltöttem a chansorttal készített listát, teljesen random időnként 1 hét és 6 hónap között mindig ráfrissített (nyilván ez 6 hónap esetén nem fájt, de volt, hogy hetente frissített). Ott az volt a megoldás, hogy a tv hangolásnál a szolgáltatónál "Egyéb"-et kellett kiválasztani. Onnantól nem frissített. Egy szépséghibája volt: a tv csatornák neveiben az ékezetes betűket fura karakterekkel helyettesítette. Esetleg tegyél egy próbát.
Nálam egyébként Vodafone kábeltv van, egyelőre nem állítottam egyébre. Pár napja ugyan, de még jó... -
Bogyi007
veterán
Chansorttal átszerkesztettem a csatornalistámat (Digi kábel Szeged) és sikeresen visszamásoltam a tévémre (55C645), hol tudom azt beállítani hogy ez a lista ne frissüljön a tévén?
-
st6969
őstag
válasz
st6969 #22639 üzenetére
Nos, akkor jöjjön egy kis beszámoló, hátha valakinek hasznos lesz.
Az alany: 65C805. Amit váltott: Samsung 46F6400. Nézési távolság: 3,3m.
Sokan leírták, hogy remek a feketéje, jó a fényereje, homogén a panel, stb...(sarkokban, éleken kevéssel sötétebb világos háttérnél, de engem nem zavar) ebbe nem megyek bele, annyira nem is értek hozzábeállítottam Vhiktor paramétereit, 'oszt jóvan. Nem töltöttem le pixel teszteket, mert a végén nagyítóval találok párat, és azt fogom figyelgetni.
Egy szóval, szerintem remek választás ez a tv. Ez volna a konklúzió, szóval, ha valaki dilemmázik, szerintem ne tegye
Viszont van jó néhány megjegyzésem egyéb szempontok szerint. Nem tudom, mennyire általános, de én nem 1, hanem mindjárt 3 méretet váltottam (46-ról 65-re). Ez azért lehet fontos, mert a tv adások ugyanabból a távolságból bizony jobbak voltak a Samsungon. Az SD egyértelműen, de még a HD is. Én ezt a nagy méretkülönbségnek tudom be, 3,3m-ről látszanak már a tömörítési hibák, pixeles részletek. Az én szememnek valahol ez a határ a HD adáshoz ilyen távról. Szolgáltató és adó függő is, van, hogy semmi ilyen hiba nem tűnik fel, persze új tv lévén "nagyítóval" nézem eleinte.
Csatornalista: ahogy írtam, chansort működik, de csak a 2023-as verzió! .tar file-t ment. Ha ugyanazon a néven teszel fel egy új csatornalistát, azt nem veszi figyelembe, előtte nevezd át.
Az, hogy a csatornák végig léptetése után a bemeneteket kezdi végig léptetni, egy nagyon hülye megoldás. Valaki írt erről, egyetértek. Navi gombokkal ez OK.
Nekem hiányzik egy olyan gomb, amivel bárhonnan (appból, menüből, stb.) egy gombnyomással vissza lehetne térni a tv-re. "Guide" gombbal a leggyorsabb, de azt is le kell okézni.
BT fejhallgató: párosítani kell, utána úgy működik, hogy ha kikapcsolod, a hang visszaáll a tv hangszóróra (vagy ahogy használod alapból), ha újra bekapcsolod, automatikusan "párosodik", nem kell a menüben bűvészkedni, és le is veszi a tv hangerejét. De úgy is be tudod állítani, hogy szóljon a fejhallgató is és a tv is, és még a hangerőt is külön tudod szabályozni. Ez egy remek megoldás pl. arra az esetre, ha te rosszabban hallasz, mint a többiek, és kell a fejhallgató, miközben mások anélkül nézhetik. Ezt annyira nem ajánlom, mert van egy pici késés a fejhallgatóval sajnos. Szájmozgást nézve, éppen elmegy, de hallani lehet a tv-hez képest. Tud a tv hangsávot késleltetni, de ez erre nincs hatással sajnos (nem tudom, mire van).
Képernyőtükrözés: csak a telefonon kell elindítani, nem kell a tv-n semmilyen menüt megkeresni, fogadja a tükrözés kérését. Azt hiszem, ez is tiltható. Kicsit lassú, mire megjelenik a kép, másik tv-nél is kb. ilyen volt, ez azért lehetne gyorsabb. Ha egy kis méretű képre ránagyítok, az a tv-n eléggé lászik, hogy digitálisan próbálja javítani (festményszerű lesz), miközben a telefon kijelzőjén tökéletesnek látszik. Ezt Samsungon nem néztem, hogy milyen volt. Normál méretű képek esetén nincs ilyen gond. Van késés, ahogy pörgetem a telefon képét, de kisebb, mint a Samsungon.
1 USB csati lehet kevés valakinek.
Van még pár dolog, de most mennem kell.
Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok. -
st6969
őstag
-
st6969
őstag
Sziasztok!
ha minden igaz, én is csatlakozom egy 65" 805-össel jövő héten
Samsung 46" F6400-ról jövök, ami jó kis tv volt annak idején. Van egy chansort nevű progi, amivel át tudtam rendezni a csatornalistát. A Samsung gyárilag nem engedte, ha jól tudom, szolgáltató (?) oldalról tiltva van, de a chansorttal mégis át tudtam vinni, és egészen a következő frissítésig megtartotta (utána részben visszaállt, de újra rá lehetett küldeni és pár hétig/hónapig ismét jó volt).
Próbálta valaki ezt vagy más szoftvert TCL-lel, van ilyenre lehetőség? -
Atis45
aktív tag
Elviekbe kell lenni a tv menüjébe olyannak, hogy csatornalista másolása usb-re, és csatornalista másolása usb-ről, vagy valami hasonló. Felmásolod usb-re pl valami külső meghajtóra, utána pc-n a chansort-al megszerkeszted a csatorna sorrendet, és visszamásolod a tv-re a már megszerkesztett csatornalistát.
-
tutis
őstag
válasz
mihaly13 #20490 üzenetére
kezdjük az alapoknál:
először is van kb 160 adó. ebből mondjuk fele ingyenes. Már ugye az is problémás hogy csak az ingyeneseket mutassa a tv, mert iába állítom be műsorújságban az ingyenes láthatóságra téve a mindről, ha újra nyitom a műsorújságot, megint a mind-en áll.Másodszor: miért van az hogy pl a műsorújságon ha lapozok le-fel, kapcsolja a háttérben az adót is?
Harmadszor: van valami leírás erről a chansort programról, hogyan teszem ki a csatornalistát pc-re, majd onnan vissza?
-
-
eisento
addikt
Na sikerult megcsinalnom az usb-re atrakni a csatornalistat de szerkeszteni a setedittcl nevu ajanlott progival kezdtem de 20 csatorna modositas utan lezarolta es menteni se engedett igy valtottam a chansort nevu cuccra szebb is meg jobban attekinthetobb volt nekem
[link]
-
gaborhun
csendes tag
válasz
Saccco #16997 üzenetére
Köszönöm a választ.
Három csatorna lista szerkesztőt próbáltam, nekem a ChanSort tetszett a legjobban.
Kipróbáltam bekapcsolt HDMI CEC-el is, de a set-top boksz-ról így sem jött át hang. Ellenben rádugtam a próba kedvéért egy laptopot is és ott mind a kép mind a hang megfelelő volt. -
mihaly13
tag
Üdvözlöm a fórum társakat ! Most kaptam meg az új TCL 50C635 tévémet és nem tudom hogy milyen programmal lehet a csatornákat rendezni , USB-e lemásoltam de ChanSort nem látja ebben szeretnék segítséget kapni . Előre is köszönöm !
-
kutyuska
aktív tag
válasz
kutyuska #15021 üzenetére
Kijött egy újabb verzió, az előzőnél a visszatöltés hibára futhatott.
[ChanSort_2023-01-12]
43C725 v488 firmware-rel tesztelve. -
kutyuska
aktív tag
Van egy jó hírem a TCL megjelenítőket TV-ként is használók számára.
Úgy néz ki, hogy a ChanSort legfrissebb verziójába bekerült a TCL támogatás:
[ChanSort_2023-01-10] -
kutyuska
aktív tag
Sziasztok!
Vásárlás előtt én is szerettem volna tudni részleteket a TCL-ek csatornakezeléséről és a tuner minőségéről, de mély hallgatás volt a válasz a topicban.(Aztán szembejött egy fél éves 43C725 baráti áron)
Így utólag látom, hogy talán nem véletlenül. Volt egy kisebb vita nem olyan régen, melynek része volt hogy TV vagy megjelenítő-e bármelyik TCL.
A csatornakezelését látva ne nevezzük TV-nek! Megjelenítőnek elég jó, de ennyi.
A műholdas SD csatornákat is elfogadható módon megjeleníti 2m-nél távolabbról nézve. :)
Az 5+ éves CI+ modulommal gond nélkül együttműködik.A csatornalista szerkesztése viszont embert próbáló feladat, legjobb ha egeret/billentyűzetet teszel rá. Vagy fizetsz 30 Eurót a SetEditTCL-ért.
Ha szolgáltatásként DVB-T2/S2 tunert raknak egy eszközbe, illene felkészülni az ott megjelenő csatornahalmaz kezelésére. Itthoni DVB-T2 csatornalista még véges, de az S2-es tuner több műholdat is kezelhet, több ezer csatornával.
"Szerencsémre" csak egy műholdat kellett ( ami 3 - Thor 5/6/7) lekeresnem, alig 600 csatorna.
- Egy frekvenciát nem tudsz lekeresni, csak a teljes műholdat. De a kereséshez egy jelenleg élő csatorna frekvenciadatait meg kell adnod ( freki, szimbólumsebeség, polaritás, stb.)
- ABC listában jeleníti meg a csatornákat. 3-4 azonos nevű is lesz, mert az adott csatorna több Mo-i, és kelet európai szolgálatatónál is előfordul, de a néven kívül más infó nincs megjelenítve (pl. frekvencia, szolgáltató).
- Az ismert nevűeket végig kattintgatod, amelyiknél bejön az adás, azt beteszed a kedvencek közé.
-A Kedvenc listán állva megpróbálod behívni a csatorna szekesztőt, beadja ismét a teljes listát. A "beszúrás/mozgatás" menüpontban kijelölhetnéd a "kedvenc" csatornáidat, de a kijelöléshez szükséges mező pont eltakarja a kedvenc jelölésed. Célszerű még ez előtt felírni a kedvenc csatornák sorszámait. Néha a jobbra-balra lapozás megakad, van amikor csak egy újraindítás segít.
- Ha sikerült a kedvenceket átmozgatni, jöhet a csatornaszámok átírása. / Oldalbordád azt igényli, hogy ugyanott legyenek ahol az előző TV-n ) Végig kell kattingatnod a csatornaszámot, csatornanevet,stb, különböző virtuális billentyűzeten, ha nem szeretnél változtatni az adott mezőn, akkor meg kell keresned az Entert, nem oda ugrik alapértelmezetten.
- Nagy kérdés, ha a szolgáltató módosít a csatorna kiosztáson évente 2x-3x ( új, megszűnő, másik frekire áthelyezett csatorna) mi fog történni a megszenvedett csatornalistáddal.A ChanSort-ot már ismerem, LG TV-m csatornalistáját azzal kezelem.
Megkerestem a fejlesztőjét a GitHub-on, hogy a TCL-t tervezi-e berakni a támogatott típusok közé. Van már több androidos TV közöttük.
Itt a válasza:
"So far I only received a single TCL channel list in this format and with that little demand it's simply not worth the effort to put dozens of hours of work into it. Especially since there is a free alternative available "made" by TCL (which seems to be a web-based specialized clone of ChanSort)".A webes csatornaszerkesztő jó ideje elérhetetlen.
A csatorna adatbázisát megnéztem egy SQL browserrel, minden adat ott van, ami kell, de én nem értek az SQL-hez. Ez valamilyen SQLite adatbázis.
Lehet megkörnyékezem, valamelyik SQL-es kollégát, hátha a bejglikóma alatt tudna valamit kezdeni vele.Bocs a hosszú szösszenetért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Okos Otthon / Smart Home
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest