- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szuk78
csendes tag
Sziasztok!
Én mostanában vettem egy 75C7K-t.
A telekomos akcióban nem lehetett kihagyni, igaz vállaltam némi hűséget, de így zseni áron volt.
Még ekkora Mini-led-es Tv-m nem volt, és van pár furcsaság, ami nem tudom normális e?
Gyors mozgásoknál, pl. egy repülő áthúz a képernyőn, ott nagyon szaggatott a kép, azaz a mozgás nem folyamatos, hanem mintha centiket ugrana a repülő haladás közben.
Ill. a másik az apró remegések, egy közelebbi felvételnél, főleg arc, száj mozgásoknál látszik, mintha kicsit meg meg akadna, ugrana a kép, mitha apró laggolás lenne, próbáltam Plexről, Nas media szerverről, USB-ről, és streaming szolgáltatóval, mindenhol van ez, ez normális?Nagyon köszönöm, ha segítetek a kérdéseimben!
Szép napot mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3433
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest