Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Milyen házat vegyek?
- Powerbank topik
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeland0806
tag
válasz
Szuk78 #39374 üzenetére
Még annyit tudok összefoglalni neked, hogy nekem C805öm van és ugyanez (vagy hasonló) volt a problémám, mint neked. Csak és kizárólag játék képmódon volt nézhető a képe, ami nyilván nem a legoptimálisabb filmezéshez. Ha más képmódon használtam brutál akadozott. Nézhetetlen volt minden streaming és minden pendriveon lejátszott film. Egyedül a Kodi alatt nem produkálta az akadozást. Hiába kötöttem rá külső eszközt nem segített. Kb 3 hónap így telt el, mire jött a 486os fw, ami nekem megjavította ezt a hibát. De nem mindenkinek. Érdekességként mondom, azt vettem észre, hogy ha Xboxot használok (Series) streamingre akkor még folyamatosabb lesz a kép és még mozgás rásegítést sem kell így használnom. Tulajdonképpen tökéletes így nekem minden. Az arcok a száj mozgás a sötét jelenetek már nem akadnak nekem.
Csak sajnos lutri, hogy jön e egy olyan fw, ami neked is valós javulást hoz majd. Nem vagyok benne 100%ig biztos, hogy ugyanaz e a problémád, ami nekem is volt (meg itt a fórumon többeknek), de kísértetiesen hasonlít rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen7 4750U
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone Air 256GB Égkék 3 ÉV kiterjesztett garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest