- Házimozi belépő szinten
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokokka
addikt
válasz
bigrob #35599 üzenetére
Az Onkyo 2.1 bizony hozza a kötelezőt a 765-ösömben. Nem volt első helyen a feltétel listámon, de előkelő helyen szerepelt, és nem bántam meg. Nem tudom, hogy a 805 hogy szól, de az eddigi TV-imet ronggyá veri ennek a hangja. A beallitasok között is sokféle lehetőség van, és a térhangzása olyan, hogy csak pislogtam. Persze nem.ezen nézek.mozit, hanem az Atmos rendszeremen, de néha tényleg felesleges lenne bekapcsolni az erősítőt (YT, TV adás, szerepelt videók), mert hihetetlenül jól szól. Soudbart eszembe se jutna venni alapból, de ehhez nem is kellene. Ha most kérdeznék, hogy méri e a plusz pénz én igen mondanek rá.
-
Celtis
veterán
válasz
bigrob #30178 üzenetére
Ez a te magyarázatod, és én nem osztom, ugyanis a szokásos jótállási feltélek szövegezése teljesen más.
De leírom harmadszor is. azt vitatom, hogy egyértelmű lenne az extra garancia hatálya.Mégis mit jelent az, hogy "Kivételt képez a durva gondatlanság," A kis és közepes gondatlanság akkor mi?
-
Delphinus
kezdő
válasz
bigrob #30178 üzenetére
Vagy ha betőrt kijelzőt látnak, Ami egyértelmű hogy nem ön meghibásodás miatt következett be
Őket nem fogja érdekelni hogy a macska ugrott rá vagy a gyerek ütött neki egy játékot…… max annyi kedvezményt kap a tulaj ilyenkor hogy nem számítanak fel szerelési díjat és beszerzési árat fizettetik csak ki .
-
zsolt501
nagyúr
válasz
bigrob #29852 üzenetére
Azért még nem temetném a TV szolgáltatásokat, a lakosság jelentős részét nem érdekli a streaming pláne az idősebbeket, de azt tény hogy a minőségi TV szolgáltatás eléggé lecsökkent néhány évtizede, de az is igaz, hogy a streaming szolgáltatások is kezdenek erre az útra lépni a reklámokkal.
-
gab1ka
senior tag
válasz
bigrob #29348 üzenetére
Szia! Köszönöm szépen az infót ez megnyugtató. Én valamiért látok egy 5000Ft-os szállítási díjat, az is csak az "első nyitható ajtóig", de egyelőre ez a legkisebb aggodalmam.
@Lackó1984: Tehát a TCL-es köröket te is végigjártad és ennek lett a vége az LG? Vagy az mellett most TCL tulaj is vagy?
-
gab1ka
senior tag
válasz
bigrob #29092 üzenetére
Félreértés ne essék, egy rossz szóval sem illettem a tévét, egyelőre nézelődöm, lassan érik a csere, nyilván engem is az ár, illetve a számomra különösen vonzó 5 év garancia fogott meg. Attól viszont én nem gondolok valamit legjobb ár érték arányúnak meg nincs nála jobb vételnek, ha a legalapvetőbb funkciója nem működik rendeltetésszerűen. Amikor egy tévének a képe akad meg csúszik rajta a hang, akkor hiába delegalább olcsó, meg ennyi pénzért jobb rajta a fekete mint a másikon meg lehet rá telepíteni ezt azt. Azért valljuk be, ez inkább tűnik az olcsóság árának. Ami aggaszt hogy nem csak ezen a fórumon és nem csak egy konkrét típusnál olvasni ilyen tapasztalatokat.
Nem zártam ki teljesen a modellt, csak amikor félmilliókat tervezek elkölteni, akkor nem szeretnék ilyen kompromisszumokkal együtt élni. Samsung userként maradnék azon a vonalon, viszont ott a korrekt FALD-os kijelzők a többi fityfenével együtt 75" méretben igazán szürreális áron mozognak.Talán annyi konkrétumot kérdeznék, hogy PLEX-et használva SDR tartalmakkal is jelentkeznek e a fenti anomáliák? Én csak azt használom filmezéshez, semmilyen streaming nem érdekel, illetve mellette pc monitornak+konzolhoz.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
bigrob #29092 üzenetére
Azok közül se mindenki irkál, akik nincsenek megelégedve. Pl. én sem. 2 TCL TV után, amiből már csak az egyik van meg.
Oké, nem c805, de azért látszik, hogy a márka küszködik szoftveres problémákkal, és ez nem újdonság, évek óta így van.
Nem sajnálom egyébként, hogy őket választottam, mert tök jó TV -ket árulnak. De az biztos, hogy drágább készüléket már nem vennék tőlük. Például ha lesz náluk is OLED.
-
Pendragon911
aktív tag
válasz
bigrob #29092 üzenetére
Na meg a másik, ha talál is számára szimpatikusabbat, akkor annak majd egyéb más fajta nyűgjei lesznek, az meg azért nem lesz jó
Bár nem fenékig tejföl a Google TV sem, de számomra mindenképpen pozitív irányba billentette a mérleg nyelvét a rendszer szabadsága és gyorsasága, a telepíthető alkalmazások száma. Illetve én is régebb óta olvasom a fórumot és ezáltal még inkább közelebb kerültem ahhoz a típushoz, amit végül meg is rendeltünk, mégpedig a C805-höz.
Ha már itt tartunk, regisztráltam a plusz ajándék garanciát és azt írták a végén, hogy majd értesítenek, ha hivatalosan is elfogadták a regisztrációt. Aki szintén regisztrálta az új TV-t az elmúlt időszakban, mennyi idő után jött a visszaigazolás, hogy rendben van a dolog? -
mikrofon
veterán
válasz
bigrob #28554 üzenetére
IR és BT módot tudó távirányító jár hozzá. IR addig amíg nem párosítod illetve a be-ki kapcsolás marad meg IR.
Ha valamiért mégsem dual távirányítót kapsz akkor se kell 3rd távirányító mert rc833 típussal megtalálod AliExpress-en a c845 gyári távirányítóját. Korábban linkeltem én melyiket vettem a tönkrement eredeti helyett. -
válasz
bigrob #28554 üzenetére
Nem x@roztál. Én a 75C645-ön rágódtam, de reálisan nézve nem lenne kihasználva és nehezen férne el, inkább egy 50"-os... még eldöntöm az 5 éves promóció végéig, hogy C645, vagy C805 legyen. Nem biztos, hogy megér nekem 1.5x felárat.
#28556 bigrob
Így kell csinálni... de nálam sajnos tényleg nem fér el, pedig 75" sem rossz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Házimozi belépő szinten
- Motoros topic
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Posta, csomagküldés
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged