- Négy másodperc alatt betölt a Forza Horizon 6 a Microsoft csodatechnológiájával
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen monitort vegyek?
- AMD FX
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen ÚJ notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-02-05 13:47 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommiStyle93
csendes tag
Köszi az infót!
Sajnos nem sikerült.

Megtalálja a zip fájlt a pendriveon, vègig megy a fájl kicsomagolása, majd utána ki írja, hogy "sajnos a telepítés nem sikerült" vagy valami ilyesmi üzenetet.FAT32-re van formázva a pendrive, és OTA zip V613-at másoltam rá.
Nem tudom miért nem akar menni sehogy sem...
-
dunc
nagyúr
-
Zοltta
senior tag
Köszi

nicu71
Ha rajtam múlik, akkor elférne, de nem saját kecoban lakunk az asszonnyal, hanem az asszony szüleinél (egyenlőre) így a bútorok tabuk
meg hát kb 20 m2 a szoba így is bőven elég a 55" 40" után
-
nicu71
addikt
A legutóbbi frissítésel mintha hozzányúltak volna a hanghoz,olyan brummogásokat produkál,persze eros rezonancia kíséretében
-
d.véderjoe
tag
-
espi38
őstag
Hát ezt nem tudom megerősíteni, ugyanis Samsung tévénél soha nem volt ilyen problémám.
Valami a TCL lehet azért is vettem c6k helyett c7k mert más hangrendszer van benne, de most már elbizonytalanodtam hiszen nem te vagy az első aki hasonlókat írt a c7K ra is
-
nicu71
addikt
Első napokban én is ezt mondtam, aztán egyre jobban észrevettem hogy igencsak jobb mint a 805/ami szintén nagyon jó/.A hangja meg.. hát a különbséget zongorázni lehet.
-
Stealth
őstag
Naszóva hogyasszongya.....
Köszönet a tippért a teljes kikapcsolásra.
Az 55c805 után az 55c7k kepminőségben nem egy nagy ugrás(más tészta, hogy több mint 1 év után 50k-val olcsobb), de hangban azért lényegesen jobb, hallani a dübb-öt....
A legujabb v613 firmvare simán felment minden O.K. eddig.
Üdv NagyaPedig 2x annyi zónája van...fura.
-
bnorci71
addikt
Szokták ajánlani ilyenre a felnőtt filmeket is
de ilyen szomszéd mellől jobb elmenni, ő ezt élvezi ez az élete mindig te fogsz veszíteni
-
törölt tag
-
törölt tag
Kár, hogy apám nem ilyen.
-
mikrofon
veterán
HAli!
Namost a hanghoz hozzátéve:
55c805 az alany, teljesen jól megvagyunk elégedve a hangjával, főleg a régi LG-hez képest, de ma hajnalban a düne2 nézésekor asszittem földhözb@cok vmit....főleg a film végénél, a párbeszédeket alig lehetett hallani, ellenben az effektek meg dűböürögtek, még azu én süket füleimnek is sok volt.....na itten kéne a film hangmérnőkének a kezeit olvadt aranyba mártogatni.....
Szal ha rossz a hang, nembiztos, hogy a tv-vel van a gond.....
Üdv NagyaIlyennel én csak is kizárólag szinkronos filmeknél találkozok. Én mindig eredeti hanggal és felirattal nézem. De sajnos a gyermekeim még nem tudnak ilyen szinten olvasni. Minden alkalommal amikor velük nézek szinkronos tartalmat akkor elkezdem nézegetni hogy minden hangszóró be van-ec kapcsolva minden rendben van-e majd leesik hogy jah ez szinkron.... A legrosszabb a musical jellegű filmeknél. Szerintem ez a szomorú hogy ennyire igénytelenül oldják meg a magyar szinkront. Sokszor a térhangzásba is belenyúlnak amittől még rosszabb lesz az egész.
A rendszer pedig mindegy mert ilyen a Yamaha V6A AVR alapú házimozi, a jbl bar 1300 mk1 és TCL q85h pro soundbar esetén.....
Persze még mindig jobb mint a lengyel alámondásos szinkron... Mondjuk ott legalább érteni a szinkront..... -
soldi3r
veterán
-
mrmft
senior tag
Elvileg ez:
"What's new in firmware 590:
Android 14 OS: Latest system version for future-proofing and security. Super Resolution: An upscaling feature under Picture -> Clarity that significantly improves low-res (720p/1080p) content.
Automatic HDR Conversion: Better handling of SDR content to make it appear more vibrant.
4K UI Assets: System menus and icons now render in full 4K.
Fixed Black Bars: For some models, the issue of "grey" bars in Dolby Vision content was fixed to be "pitch black"." - Mondjuk sotetben nezve meg mindig van bevilagitas a fekete savba C745, C6K es C7K eseten is nalunk. Az elsoknel lehet a zonaszam miatt is latszik jobban. -
Pro Koryak
addikt
-
rainman72
nagyúr
-
Hunor27
csendes tag
Pc oldalon inkább,lett végre egy Game Master név a másik nem tudom mi helyett az valami ufo nyelven íródott ,plusz nálam javított 1db hibát még,a G-sync továbbra sem jó,meg még van pár hiba remélem jön majd még javítás hozzá mostanában
-
dunc
nagyúr
Ezé kapja a fizetését....hogy sületlenségeket beszéljen....ennyi, nem kell elhinni sokmindent...
Üdv Nagya
Volt már a madaras tecsóban, a háztartási gép osztályon, hogy én magyaráztam el az ügyfélnek dolgokat, és eladtam mosogatógépet-mosógépet-porszívót, de ott az eladó is végighallgatott és megköszönte a sok + infót.....Akkor tiszta Sheldon Cooper voltál!
Én is voltam már műszaki osztályon eladó, úgy , hogy egy nem az a szakmám, kettő nem is ott dolgoztam!
-
turho
addikt
Digi koax szintén, 75c805, nem olyan rossz, persze ebben a méretben, jó közelről már minden agyontömörített tv adás szörnyű (illetve én nem is nézek tv műsort 15 éve). 2 hete van meg a tv, és egyelőre csak elégedettség tölt el ha bekapcsolom
(Kivéve a hangja (basszusszegény) - még nem néztem utána, hogy 2.2 vagy sima 2 hangszórós pont ez a méret). -
jalos
tag
-
Tibor77i
tag
-
freeland0806
aktív tag
Nekem pont az ellenkezője jött be. Filmtől függ, de a természetes stutterre/judderre érzékenyebb a szemem, ezért 2esen használom a mozgás javítást. Annyi hátránya van, hogy néha amikor ráközelít a kamera a karakter arcára akkor van hogy megröccen, mert nem jól találja ki a szoftver a következő képkockát. De cserébe meg vajsima lesz a kép 80-90%ban és 2esnél nincs szappanopera effekt sem még. Viszont kompromisszumos kissé a röccenés miatt, mivel nem tökéletes a szoftver. Sportnál viszont teljesen kikapcsolom, mert ott meg szellemképet csinál
-
Baga19830701
csendes tag
-
kutga
félisten
-
sajtos75
tag
-
naja
aktív tag
Szia!
Köszi szépen, és hogy töltötted ki a regisztrációs oldalt? Csak mert Digi nincs a "Vásárlás helye" listáján. Csak négy másik, és beírni sem enged mást. Te is Vodafonnal küldted be, mint ahogy a kolléga javasolta?A tcl-promotion.com/hu -ról van szó, ugye?
@ #33482 ρσгτσ Köszi szépen az infókat! Igen, a Digi lenne az.
-
ρσгτσ
addikt
-
HateEternal
tag
-
zsolt501
nagyúr
-
Orbiteric
aktív tag
-
Swenk
aktív tag
Ja, ha így mondod, akkor persze, csak tudod nekem még volt tv szolgáltatóm, akinek a teljes hálózata, utcán, oszlopon is koax volt, és koaxszal jött be a padlásra.....

-
ROBOTER
addikt
Éppen be akartam írni, hogy áramtalanítás után az első bekapcs eddig pozitív eredményt hozott. Ezek szerint mindenben van egy kis szelet windows.
Köszi! -
soldi3r
veterán
-
ρσгτσ
addikt
Van ennek amúgy írásos nyoma? Mert néhány év múlva rajtad kívül senki nem fog rá emlékezni.
Egyébként ez elég pozitív hozzáállás, mert innentől nyitva van egy újabb kiskapu, ha ez mindenkinél átmegy, aki a Digi -től vásárolt.
-
Orbiteric
aktív tag
-
Orbiteric
aktív tag
-
ρσгτσ
addikt
Jogilag két különálló cég. De ha mégis elfogadja a TCL a regisztrációt, akkor azt írd meg légyszíves. Mert másoknak is hasznos infó lenne, mivel semmi arra utaló jel nincs a Digi -nél, hogy a náluk vásárolt TV -hez jár az 5 éves plecsni. Legalábbis én nem látok ilyet.
-
ρσгτσ
addikt
-
bigrob
őstag
Pár hónapja amikor én vettem csak Alza, Emag, Telekom vásárlásra járt a +2 év gsri tclpromotions oldalon.
-
beci
őstag
-
Pro Koryak
addikt
-
Alarikman
senior tag
-
Alarikman
senior tag
Azt vettem én is augusztus elején. Szuper tv. Gyors a rendszer sebesség is, pedig nem erről híres a Google tv. Teljesen meg vagyunk elégedve vele. Nincs jobb tv a Digi-től, főleg TCL szinten, de más markában sem igazán. És a törlesztő is csak októberben indul.
Másfél hónapig ingyen tv-nk volt. -
nicu71
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Négy másodperc alatt betölt a Forza Horizon 6 a Microsoft csodatechnológiájával
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nokia 6310 - nem az, ami volt
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Bemutatkozott az iQOO első T-szériása
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Neo A3404 A18 Pro 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működés
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia) - új Eredeti akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Purple - Megkímélt állapot - 100% akku
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- 27% - Minisforum UM690L Slim Ryzen 9 6900HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD / 680M MiniPC
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

meg hát kb 20 m2 a szoba így is bőven elég a 55" 40" után

Vhiktor