- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Google Chromecast topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-book olvasók
- Apple MacBook
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Analóg fényképezés
- Nem elégszik meg egy panellel a Philips világelső monitora
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napokon belül váratlan versenyzővel bővül a VGA-piac
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-02-05 13:47 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagya21
addikt
Sziasztok!
98 P8K tv-nél még a gyári V543 fw van fent!
Szeretném frissíteni a legújabb fw-re, de nem engedi egyből azt feltenni...
Mi a helyes sorrend, azt tudja valaki esetleg?
Előre is köszönöm szépen!
Hali!
Próbád meg a v613-al assziszem.
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
És Nagya21, nOvOp, dunc
Köszi szépen, a menetét megnéztem, és remélem értem is. Abban nem vagyok biztos, hogy nem kell-e bizonyos verzióknak egymásra épülni-e? Azt hiszem először mégis a V613-at próbálom meg, aztán ha lesznek újabb infók a V643-ról, akkor majd abba is belevágnék.
Egy másik téma: A Youtube alkalmazásban nincs lehetőség előre/hátratekerésre? Csak indítás/leállítás, illetve az előző/következő vidóra váltást találtam. Esetleg böngészőből megnyitott Youtube-nál működne?HAli!
Simán felmegy a V643 a V543-ra.
Nem kell köztes állapot.
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
Üdv!
Elnézést kérek, de már van két kérdésem a friss C7K tévémhez:
Az első: a tévén csak egy USB 3.0 csatlakozó van. Van-e tapasztalat arról, hogy egy ilyen [link] HUB működne-e? Igazából szeretnék egy légegeret használni, aminek van egy USB stickje, viszont időnként párhuzamosan használnék pendrive-ot is.
A második: Szeretnék FW frissítést (csak USB módon) csinálni, mert a mostani már kicsit "öregecske" V8-0012T01-LF1V543.002503, és Android 12. Azt olvastam, hogy a TCL Telegram csatornáról lehet letölteni, és a menetét is leírták. Amit nem tudok, hogy fokozatosan kell-e a verziókat egymást követően telepíteni, vagy nagyobb ugrások is lehetségesek? Például a V613-ról elég jókat olvastam, és az már Android 14 rendszer.
KöszönömLetöltöd a v 643 Zip-et a gyökérbe, nem kell kicsomagolni, bedugod pendrive, és indítod a telepítést, ha nemtetszik nekijeja, akkor próbálj masik pendrivét....
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
Sziasztok!
A Milyen tévét vegyek topikból jövök és ott kaptam egy tipust ez pedig a TCL 55C7K kinek, mi a véleménye róla ?
Jelenleg egy Samsung UE40MU6452 van, ami mostanra kezd kicsi lenni 3-4 méteres távolságbol streamingre.
És ezért is kerestem 55"-ban egy újat, sajnos 65" már túl nagy lenne az adott helyre. [kép] a kép csak illusztráció,de kb ilyen helyre menne.A családban van egy TCL 55C765 így némiképp már ismerem a TCL rendszerét és ehhez a 765 tipushoz kértem tanácsot ,hogy mi az a mostani tipus, ami legaláb ilyen jó mint ami a 765 tipus is.
Ekkor jött szóba a TCL 55C7K tipus, ami mostanra igen csak megtetszett
és ezért is jöttem ide, véleményekért
Mint irtam , Streamingre használnám, de persze Ps4 pro is menne rajta, így gaming is szóba jön és olykor sport is lenne (Foci , F1 )
Köszi a választ
Hali!
Én mondjuk csak TV nézéshez használom, de még mindég beszarok olyan szép a képe egy LG fapad lcd után, amelyet egy c805 váltott.
A c805-höz képest meg a hang nagyságrendekkel jobb a c7k-n.
Én teljesen megvagyok elégedve vele.
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
Leformáztam egy pendrive-ot FAT32-re.
OTA V637 átmásoltam.
Próbáltam frissíteni, de azt írja az adathordozón nincs...Hali!
A pendrive gyökérbe a .zip-et rakd, ne csomagold ki.
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
Sziasztok! 65C6K. Elvileg a mikrofon kikapcsolva. Tv is kikapcsolva, világít az az erős szúró fény, fehér vagy kék... Bemegyek a szobába, kettőből egyszer elkezd világítani mellette pár cm-el a piros vagy narancssárga LED is - ami bekapcsolt állapotban szokott - majd pár másodperc múlva kialszik. Ez mi vagy miért? Köszönöm
HAli!
Már másnak is volt ilyen, arra jutottak a szagértő kollegák, hogy vmi ami +ba rá van dugva a tv-re háttérben bekapcsolgatja.
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
Tényleg hálás vagyok hogy mindig válaszolsz

A 75C6K 2 1 rendszer van, az volt vele a baj, hogy az effekt hangos volt de a beszéd nem-sőt volt olyan is hogy effektek után a párbeszéd annyira lehalkult hogy nem lehetett hallani.
Ez a hiba V590 valamennyire megszűnt de időnként még elöjött.
Az 50C6K elvileg szintén onkyo rendszer van de csak 2.0 és az lehet jobb.
Ha hanghatással akarok nézni egy filmet akkor bekapcsolom a házimozi rendszert és annyi.
Mi a különbség 50C6k és a 50c6ks között?Hali!
Nem tv hiba....egyszerüen ilyen car a hangmérnök, dune nézésnél nemértettem sokszor a beszédet.....
55C7K -
Nagya21
addikt
Megfordult a fejemben
HAli!
Ismered az öngyujtó piezóját nem???
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
-
Nagya21
addikt
Naszóva hogyasszongya.....
Köszönet a tippért a teljes kikapcsolásra.
Az 55c805 után az 55c7k kepminőségben nem egy nagy ugrás(más tészta, hogy több mint 1 év után 50k-val olcsobb), de hangban azért lényegesen jobb, hallani a dübb-öt....
A legujabb v613 firmvare simán felment minden O.K. eddig.
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
Ja és mindezt úgy, hogy mellettünk egy szívbeteg és rákos néni lakik és párom is diagnosztizálva van rosszindulatú daganattal. Ez a drága szomszéd felettünk van, mellettünk pedig a tárolója. Nyaranta 5-6 unoka rohangál, dübörög fent. Mindig kiemelik, hogy ők pedagógus család, a gyerekek itt tudják kiélni magukat, otthon viselkedniük kell.
Hiába van a környéken több játszótér, nem foglalkoznak vele. Hiába vagyunk alattuk és a néni is, nem foglalkoznak vele.
Szerintük ha megy a mosógép rázkódik az egész ház. Hozzátenném, hogy van alatta tök vastag rezgéscsillapító gumiszőnyeg és néha nem is tudom, hogy megy e a gép, annyira halk.
Tavasszal és nyáron körülbelül naponta 3* pont akkor "öntözi" a virágokat, amikor mi megyünk el, persze, hogy a nyakunkba önti a vizet. Hétvégente össze szoktunk jönni, beszélgetni, iszogatni, de teljesen kulturált módon, akkor ha kimegyünk levegőzni pár percre ő pont akkor rázza ki a lábtörlőket, paplanokat, plédeket, ránk meg esik a sok dzsuva.
Azt is figyeli mikor tisztítjuk az ablakot, akkor vagy a porzsákot üríti ránk/ablakra, vagy a virágok alatt a kis tányér szerű cuccokból önti, fújja ki a port/földet.
Rendes egy öregasszony.
Legutóbb karácsony körül voltam fent és teljesen kedvesen megkértem, hogy csak egy kicsit legyenek már halkabbak, a szomszéd néni rosszul van, most hívtam ki a mentőt rá, úgy pofán röhögött, hogy nem sok kellett volna, hogy megfogjam és ledobjam ide a placc közepére és azt mondta a szomszéd néninek semmi baja, csak kitalálja.
Hali!
Hát én felraknék a szekrény tetejére 2 nagy hangfalat, és mondjuk déltől este 8-ig nyomatnék valmi jó kis hardroc-kot, a szomszéd nénivel meg elmennék sétálni, levegőzni.....

-
Nagya21
addikt
-
Nagya21
addikt
Hali!
Naszóva vetten Karira a gyerekeknek az új házba egy 55c7k-t, tegnap vettem magamnak is egy 65c7k-t az 55c805 helyett, de nagy, a Zasszonyszerint, méregetve télleg, na mindegy, csere lesz a gyerekekkel úgylátom.....

nem ellenkeztek.....

Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
-
Nagya21
addikt
HAli!
Namost a hanghoz hozzátéve:
55c805 az alany, teljesen jól megvagyunk elégedve a hangjával, főleg a régi LG-hez képest, de ma hajnalban a düne2 nézésekor asszittem földhözb@cok vmit....főleg a film végénél, a párbeszédeket alig lehetett hallani, ellenben az effektek meg dűböürögtek, még azu én süket füleimnek is sok volt.....na itten kéne a film hangmérnőkének a kezeit olvadt aranyba mártogatni.....
Szal ha rossz a hang, nembiztos, hogy a tv-vel van a gond.....
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
-
Nagya21
addikt
Hali!
Felraktam az 590-est,mivel főként TV-zésre használjuk nem tapasztaltam rosszat az 509hez képest.
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
-
Nagya21
addikt
Tegnap felraktam az 55C805-re a V590 frissítést.
Müködik......
Nemtom mi változott, mert 99%-ban arra használjuk a készüléket amire val, TV-zünk rajta, ott nincs változás.
A képe még így 1 év után is marha jó.....
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
Jajj a Média Markt, ismerős a szitu, ha nem Samsung a TV akkor minden rossz és minden tévét náluk kell kalibráltatni, még ha idős rosszul látó az illető akkor is... sőt az eladó azzal jött hogy már CSAK kalibrált tévét tud nekünk eladni, olyat nem ami nincs kalibrálva... ezekután más üzlet üzletet választottunk, kevésbé lehúzóst...
Ezé kapja a fizetését....hogy sületlenségeket beszéljen....ennyi, nem kell elhinni sokmindent...
Üdv Nagya
Volt már a madaras tecsóban, a háztartási gép osztályon, hogy én magyaráztam el az ügyfélnek dolgokat, és eladtam mosogatógépet-mosógépet-porszívót, de ott az eladó is végighallgatott és megköszönte a sok + infót..... -
Nagya21
addikt
Hali!
Nekem egy fapados Lg 105cm Tv-m volt, ezt váltotta 55c805 Tcl, és Digi koaxon jönnek az adók.
De nálam a Tcl messze jobb a régi Tv adások nézésénél.
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
-
Nagya21
addikt
-
Nagya21
addikt
Sziasztok! Vettem egy TCL 55C805 TV-t, sajnos a barátkozas nem indult jól, mert a talp rögzítő furatokat a tv hátulján szar helyre furták ki, így alternatív rögzítés kellett. Jelenleg a 420-as firmware van rajta, sajnos PH nem volt az elmúlt 1 hétben, van ennél frissenb ami online frissíthető? Melyiket êrdemes felrakni ahol van javulás a mozgásmegjelenítésben? Esetleg tippek a képbeállitásoknál hogy miket érdemes kikapcsolni, bekapcsolni? Olvasgattam külföldi dolgokat, de jó lenne inkább itteni tapasztalat. Köszi előre is.
Hali!
Alapból minden képjavítási funkciót kapcsolj ki, nekem is úgy van, teljesen jó.....
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
HAli!
usb formáz Fat32-re.
Az usb győkérbe a .Zip-et.
Bedug tv-be, frissités usb-ről megkeres, oszt gó.
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
HAli!
Na lejött, fölment, múkodj.
50c805.
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
Sziasztok,
Egy másik prohardveres topicon ajanlották nekem 55C805 tv-t.
Csak játék és neha filmezésre lenne használva csak PC-n keresztül. Assetto Corsa stb.
kérdésem az, hogy ez a tévé erre a felhasználásra jó-e? Illetve megerné a pár 10ezres felárat az 55c765?
Mennyire megbízhatóak ezek a tv-k?köszönöm
Hali!
55c805 tv-m van, csak digikábel tv megy rajta, de! Promocióban 5 év garancia van rá.
Képe kurvajó (a régi fapad LG-hez képest)
Nekem nagyon bejött ezidáig.
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
HAli!
Tcl 55c805 tv, digi koax, Tulipános Fanfan, hát én még ilyen minőségbe nem láttam.....
Qrva jó volt nézni.
Nagyon tetszett.
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
Sziasztok nekem most jött az elutasítást a 5év garancia hosszabbítást nem abban a boltban vettem ami a promócióba szerepel! Tcl 65c805 vettem január 16-án one régi Vodafone szolgáltatónál és elutasítást kaptam mivel Vodafone Telekom Alza szerepel a programban
Ezt írták Mivel más üzletekkel nincs együttműködésünk, és a készüléke nem ezen boltok egyikében lett vásárolva, nem áll módunkban kiterjesztett garanciáról szóló tanúsítványt kiadni.Heh.....én a Digi-nél vettem, ami már vodafone volt, de a számla digis és elfogadták.....
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
Nálam sem jó.....
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
-
Nagya21
addikt
HAli!
Nem frissül, 55c805, ugyanaz mint porto-nál.
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
Szia!
Köszi szépen, és hogy töltötted ki a regisztrációs oldalt? Csak mert Digi nincs a "Vásárlás helye" listáján. Csak négy másik, és beírni sem enged mást. Te is Vodafonnal küldted be, mint ahogy a kolléga javasolta?A tcl-promotion.com/hu -ról van szó, ugye?
@ #33482 ρσгτσ Köszi szépen az infókat! Igen, a Digi lenne az.
Hali!
Igen vodafon-t irtam be.
Nem ment egyszerüen......ha kell keress priviben elküldöm az egész levelezést.
Nagyon értetlenek voltak.
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
Sziasztok! Az 5év meghosszabbítás, csak annál az 4 forgalmazónál (Em, TK, Al, VF) vásárolt TV-kre vonatkozik? Tehát ha a D-betűs szolgáltatótó vettem, akkor marad a 3év hivatalos? Ehhez kell-e bármi más (regisztrálni stb), vagy elég csak a számla? Most van egy üres garancialevelem, ami nincs kitöltve, és az említett számla PDF-ben. Kell valamit tennem? Köszi előre is.
HAli!
Nekem a Digi-re is megadták az 5 év garit.....
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
emagon akciós egy rakás TCL. Aki unatkozna otthon és szívesen frissítgetné a tévéjét hetente, annak remek lehetőség...
Hali!
Nem frissítem, TV-t nézek rajta, múkogyyy.
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
-
Nagya21
addikt
Sziasztok,
Az 5 éves promó gariról valaki kapott már visszaigazolást? Fura volt maga a regisztráció is, hogy csak annyit írt a végén köszi kb majd válaszolunk.Hali!
Nekem megjött a visszaigazoló email....
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
Hali!
Nekem is még a 135 fut, 55c805, most futtatam le keresést, nem dobott fel frissítést.
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
-
Nagya21
addikt
Hali!
Naszóva hogyasszongya!
55c805
Főleg TV-nézés Digi üvegszál-koax, előtte Lg 104cm fullHD fapad Tv.
Néha néha nagyon ritkán van egy kis kockásodás, az LG hez képest fenomenálisan szép kép, a régi filmek is nagyságrenddel szebbek (sztem jobb a felkonvertálása), Avatar 2 4k-ban külső vinyórol, leesel a székről olyan, nekem eddig bejött.
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
-
Nagya21
addikt
Nekem 805-van, nem olyan rég kaptam meg, és nem volt rajta fólia ami beborította volna az egész felületet, csak 2 oldalt, illetve felül meg alul voltak egy 2-3 centis sávban. Lehet, hogy valami visszaküldöttet kaptam?
Emellett képesek voltak képernyő közepére egy vonalkódos matricát ragasztani, aminek a maradványait kemény clean-es suvickolással tudtam eltávolítani
(pedig eddig csak szárazon törléssel takarítottam a korábbi tvmet)Hali!
Hát lehet, nekem körbe fólia, képernyőn fólia, kétoldalt a képernyőn habszivacs csík, alig tudtam kicsomagolni a sok fóliából.....
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
Sziasztok!
C805-ön kb. 2..3 hete nem működik a bekapcsoláskor a legutolsó bemenet kiválasztása. Minden bekapcsoláskor újra ki kell jelölni. Eddig tökéletesen ment. Megnéztem a beállításokat, jól van bejelölve, még egy oda-vissza kiválasztást is csináltam, de nincs eredménye. Azt nem figyeltem, hogy összeesik-e a hiba megjelenésének időpontja egy szoftverfrissítéssel.
Tapasztaltatok hasonlót?
Hali!
Nekem azt csinálja, ami be van állítva.
Probaképpen csinálj egy teljes leállítást, lehet utána magához tér.
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
-
Nagya21
addikt
Jött emailben melléklet, meg kell őrizni 5 évig.
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
HAli!
Na megjött a levél a Partum Doo kft-től.
Megvan az 5 év kiterjesztett Garancia.
Üdv Nagya
UI: tegnap még 2x igazoltam vissza a vételt, sztem a végén már kicsit ingerülten vetettem a szemükre , hogy nem tudnak szöveget értelmezni.....ugy nézki hatott......
-
Nagya21
addikt
Na Hali!
Ma is jött egy levél a TCL-től, és kérték a számlát amin szerepel a vételár........
Megint elküdtem a Digis számlát.....
Legfeljebb ha hazamegyek kinyomtatom, bekeretezem az összeget, bescennelem, és úgy küldöm el....
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
Hali!
Üdv Mindenkinek!!
Na épp az előbb jött levél, a promóciós oldaltól, hogy küldjem be újból a számlát.
Újból elküldtem a digis számlát, meg a jótállási jegyet.... sztem ebből nem lesz hosszabbítás.
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
-
Nagya21
addikt
-
Nagya21
addikt
Hali!
Naszóval regeltem az 5 év garira a tv-mmel, rákérdeztem, a + gari reg O.K., de a számlát nem értik (digis számla), megírtam, hogy a Digi tulajdonképpen Voda, újra beküldtem a számlát + a jótállási jegyet amit elektronikusan kaptam meg, és most várom mire jutnak.....
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
-
Nagya21
addikt
Bocs kicsúsztam a szerk időből....
Ja igen mégvalami, regisztráltam az 5 év garira, a TCL-Promotion.com/hu oldalon, ott a leírásba azt írja emag-tkom-alza fogadja el.
A honlapon lehet írni Vodát is (Diginél vettem, számlán is Digi van, ami ugye vodafon).
Nah majd meglátjuk mit írnak vissza
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
Hali!
Az hogy van, hogy a tcl 55c805 tv-m menüjében barangolva aztata irgya ki, hogy tipusnév : 55c755
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
Nahszóva hogyasszongya!
Megjött a c805/55.
Beüzemeltem, qrvanagy a 43' LG-hez képest, szét kell szednem a tv állványt lejjebb rakni a tv-t, mer a Zasszony bifokálissa nem látja a zágyrú fekve, magasan van.......
Még szerencse, hogy csavaros, most vagy a lábátú szabadulok meg, vagy a teteje megy a levesbe......

A hangja is sokkal jobb mint az fullfapad LG-nek.
Ösmerkedünk vele, ösmerkedünk......
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
11.05 perckor nekem is megérkezett a "kicsike" 55"/ 805 személyében....
Du karácsony lesz......

Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
-
Nagya21
addikt
Azt vettem én is augusztus elején. Szuper tv. Gyors a rendszer sebesség is, pedig nem erről híres a Google tv. Teljesen meg vagyunk elégedve vele. Nincs jobb tv a Digi-től, főleg TCL szinten, de más markában sem igazán. És a törlesztő is csak októberben indul.
Másfél hónapig ingyen tv-nk volt. HAli!
Megrendelés visszaigazolásától számolva mennyi idő míg megjött??
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
HAli!
Megrendeltem a Diginél az 55/805 tcl tv-t, remélem nagyon nem nyúlok mellé....
Jelenleg egy fhd 42-es Lg full fapad tv-m van......
Üdv Nagya
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- sziku69: Szólánc.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Május 26-án érkezik a World of Tanks: HEAT PC-re és konzolokra
- Xbox Series X|S
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Diablo IV
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 AMD Ryzen 4680U 16GB 256GB 1 év garancia
- iPhone 12 Pro 256GB Graphite-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4752, 100% AKKSI
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

és ezért is jöttem ide, véleményekért

Másfél hónapig ingyen tv-nk volt. 
Vhiktor