- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
monchichi20
aktív tag
válasz
monchichi20 #699 üzenetére
Oké későn találtam meg de a TCL 65DC766 5 év menyire ajánlót vagy maradjon akkor már a x9006 2 évvel?
-
PyroS
senior tag
Sziasztok. Van valakinek tapasztalata a TCL DP600 szériával? Az Emagon most 5 év garival jó áron lenne a 65 colos változat.
TCL 65DP602 -
Ernesto78
aktív tag
mi lehet az a menüben, hogy CopyDataToTV applikáció? Ha rámegyek villogni kezd a led. Esetleg ez a FW frissítő menü alól?
-
klampfer
tag
Sziasztok,
Elnézést ha nem idevaló, de 3TCL TV között vacilálok és segítségeteket kérném..
- TCL 65DP661
- TCL 65DC766
vagy esetleg
- TCL U65X9006Kb. egy árkategória, a TCL bejövős és inkább a képminőség a szempont a hanggal szemben (DC76 hangban jobb az már megvan)...
Az U65X9006 tavalyi ha jól jött le nekem, de gondolom Android8-at arra is adtak ki..? Illetve az az egyetlen ami QLED panel ha jól tudom...?
elnézést, ha nem ide illik a kérdés, de gondolom TCL-ek kapcsán nincs autentikusabb fórum és hozzáértőbb tagok szerintem.
Köszönöm!
-
redati
tag
Új frissítés
V544 [link]
Megjelent az Ntfs támogatás, meg a hdr fényerőn javítottak valamit. Kb ennyit hámoztam ki a külföldi honlapokról -
redati
tag
válasz
LilProphet90 #687 üzenetére
Ok. Köszönöm
-
redati
tag
válasz
LilProphet90 #685 üzenetére
Szia. Én elvinném
-
dargelot
senior tag
válasz
LilProphet90 #683 üzenetére
Próbáltad a tv-n lévő gombokkal? Esetleg másik táp kábellel avagy másik ajzatba dugva?
-
LilProphet90
senior tag
Sziasztok! TCL U55P6046 nem kapcsol be. Tegnap még használtam, világít a LED, de semmire nem reagál, kihúzás után sem. Garis még, szóval jelentettem Alzának, de azért ha nem muszáj, nem sz*rakodnék vele. Van valakinek esetleg bármi tippje?
-
azozo
senior tag
Sziasztok !
Én a 32he5606-ost néztem ki most akciós a Mediamarktban ...
Látom csak 1 usb portja van,/bluetooth ebben nincs ha jól látom/ de lehet e usb elosztóval több egér és billentyűzetet egyszerre kezelni ezekkel ?
-
LilProphet90
senior tag
Az RC602S távirányító azóta nem produkált lefagyást a TV-ben, mondjuk azóta próbálom visszafogottabban használni. De amúgy nagyon korrekt kinézetre, súlyra és működésre is, valamelyik nap volt $15-ért is Alin, annyit simán megér.
A múltkori Netflixes problémámra: ha reboot után indítok el HDR-sorozatot, akkor rendesen működik, viszont nem jelenik meg a HDR10-felirat, nem is látok nagy különbséget minőségben (tudom, ekkora fényerőnél ne is várjak csodát). Ha instant power után indítom el, megjelenik a sarokban a HDR, de nincs kép. Minden HDR-tartalom esetén meg kéne jelennie a feliratnak?
-
Ernesto78
aktív tag
Többszöri áramtalanítás után végre bekapcsolt a TV és úgy tűnik nem lett baja. Szóval nekem ez a bekapcsoló gomb nyomva tartásával nem indul el a frissítés. Sőt próbáltam az android rendszerfrissítés menüben kiválasztani a hely frissítést, de azt írja nincs frissítő fájl az usb eszközön. Érdekes, hogy nem ismeri fel.
Van másik módszer a frissítésre? köszi -
LilProphet90
senior tag
válasz
LilProphet90 #671 üzenetére
Szerk: reboot után helyrejött
-
LilProphet90
senior tag
Nektek HDR tartalmak hogy szuperálnak Netflix appban? Stranger Things alatt csak hang ment.
-
encoder
tag
válasz
Ernesto78 #668 üzenetére
A V534-en újra működik az instant power!
https://support.tclelectronics.com.au/software-updates/ -
encoder
tag
Köszi, de öreg vagyok már az ilyen ismeretlen forrásból származó csomagok tesztelgetéséhez.
Ami nincs kint valamelyik hivatalos TCL oldalon, az a csomag 99.9%, hogy kártékony kóddal fertőzött és a google accomat nem szeretném egy finom kis vírusnak megadni, mert a kugli túl sok érzékeny adatomat tárolja!
-
Regron
csendes tag
Eza v528 nekem nagy bukta, gyakran nem érzékeli az internetet, nem töltenek be a kezdőképernyőn a dolgok akkor sem, ha épp igen, és képernyőkímélőnek nagy fehérséget rak be..
-
encoder
tag
válasz
Ernesto78 #604 üzenetére
Az instant power már nálam se működik!
Ha 5 másodpercen belül megnyomom a power gombot, akkor még visszakapcsol, de ha 5 másodpercnél több idő telik el a kikapcsolás óta, akkor már reboottal startol. A v5.28 óta csinálja ezt, de már a downgrade sem segít, pedig gyári visszaállítástól a service menüs reset(ek)ig mindent megpróbáltam...
-
Apa1973
újonc
Sziasztok!
Tegnap sikerült betörni a 3 hetes LG 43lk6100 kijelzőt
( ...sajnos,a javítása annyiba kerül,mint egy új tv és most egy másik tv-t szertnék venni helyette. milyen típust ajánlotok..120.000 körül, 108 cm, amire a felhösödés és a bevilágítás nem igazán jellemző.
Előre is köszönöm.
-
LilProphet90
senior tag
Nem volt vele eddig gondom, de nem is az okozza a problémát. A túl sok bevitel (mondjuk egyszerre tekersz bele a filmbe, közben hangerőt is változtatsz) fekteti meg a TV-t, apptól függetlenül.
Bekapcsolás után ma feldobta, hogy van frissítés a távirányítóhoz (!), furcsállottam, de leokéztam, viszont frissítésnél hibát írt ki, azóta nem sikerült előcsalnom az értesítést. Írtam a supportnak, remélem valami okosat írnak, ez így elég gáz. Ennyi idő alatt már csak stabilizálni kellett volna a kapcsolót.
-
redati
tag
válasz
LilProphet90 #657 üzenetére
A plex egy erőforrás-sávszélesség igényes program. Én már rég letettem róla. Természetesen egy erősebb gépen remekül működik, de ez nem az a hardver. A 4k film hálózatban, még a kisebb bitrátával rendelkező filmeknél sem megy akadozás nélkül. Javaslom helyette a kodit, már ráraktam a netflix gombra is.
Kb 50GB méretű filmeket tud lanban, de ott is már a 100-as ethernet a korlát, de ha jól emlékszem a tiéd ac wifis, ami lehet még többet is tud.Ernesto:
Igen, rendben is van meg nem is
Az Android, a 8-as óta nem támogatja az ntfs formátumot, illetve licence díjas, amit a Google nem hajlandó a továbbiakban fizetni.
Amiért nincs rendben, hogy legalább tudná azt a nyamvadt ext-3 vagy ext-4 formátumot, ami egyébként szerintem fejlettebb is (csak nem olyan elterjedt), ehelyett maradt a régi fat32 méretkorlátai, ami meg elég gáz a mai 4k filmek világában.
De rendben is van, mert a Tcl megvette ugyan a licenc-et, de ez sajnos korlátozódik a saját termékeire, ami jelen esetben a saját belső lejátszójuk. (Ami egy picit kicsi tudásúra sikeredett) -
LilProphet90
senior tag
-
Ernesto78
aktív tag
Érdekes az hogy android 8 alatt az NTFS merevlemezen lévő fájlokat látom és le is tudom játszani a beépített lejátszóval, azonban ha VLC-t vagy Kodi szeretnék használni, egyszerűen nem tudja beolvasni a meghajtó tartalmát. Ez így rendben van?
-
redati
tag
válasz
LilProphet90 #654 üzenetére
Igen, az az utolsó. Pedig majd én is vennék ilyen távot hozzá.
Kíváncsian várjuk az infókat. -
LilProphet90
senior tag
Vettem egy hangvezérlős távirányítót, ami nagyon király, de már kétszer teljesen kifagyasztotta a TV-t. Másnak is volt ilyen problémája? 528-on vagyok, de asszem holnap frissítek. 534 a legutolsó?
-
Ernesto78
aktív tag
Egy hete szórakozik a Netflix az android 8-on. Mikor elindítom csak fekete képernyő fogad és lefagy. Vagy újraindítom a TV-t vagy kényszer leállítást csinálok a Netflixnél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest