- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos fejegységek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
encoder
tag
Nincs véletlenül valakinek 49UC6406-hez lába? Nálam végig falon volt, de átvinném anyukámnak, akinél viszont asztalon lenne. Évekig őrizgettem a lábait, hogy hátha kell még valamikor, de végül elkallódtak...
-
encoder
tag
válasz
Ernesto78 #668 üzenetére
A V534-en újra működik az instant power!
https://support.tclelectronics.com.au/software-updates/ -
encoder
tag
Köszi, de öreg vagyok már az ilyen ismeretlen forrásból származó csomagok tesztelgetéséhez.
Ami nincs kint valamelyik hivatalos TCL oldalon, az a csomag 99.9%, hogy kártékony kóddal fertőzött és a google accomat nem szeretném egy finom kis vírusnak megadni, mert a kugli túl sok érzékeny adatomat tárolja!
-
encoder
tag
válasz
Ernesto78 #604 üzenetére
Az instant power már nálam se működik!
Ha 5 másodpercen belül megnyomom a power gombot, akkor még visszakapcsol, de ha 5 másodpercnél több idő telik el a kikapcsolás óta, akkor már reboottal startol. A v5.28 óta csinálja ezt, de már a downgrade sem segít, pedig gyári visszaállítástól a service menüs reset(ek)ig mindent megpróbáltam...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest