- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Váratlanul kapott a piac egy új 16 GB-os Radeont
- Everest / AIDA64 topik
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gino20
őstag
válasz
Kiskutya #6428 üzenetére
Egyiket sem láttam élőben, DE:
-C715 esetén ha jól emlékszem akár itt topikon belül is volt panasz mozgásmegjelenítésre, de neked ezzel nem volt gondod (amúgy egyszer találtam egy nagyon részletes C715 tesztet, ahol leírták, hogy bizony van benne interpoláció (valószínűleg nagyon jó algoritmussal), de nem állítható), vagyis "szerencsés" vagy és kevésbé látod a 60Hz hiányait (bárcsak Én se látnám)
-LD-t tekintve meg az eddig olvasottak alapján a C715 is egy igen korrekt készülék és a most olvasott tesztek alapján a C728-nál hiába az ~1000 miniLED mégis van homogenitás probléma100 szónak is 1 a vége: Ha nem tervezel pl méretet növelni 65-ről 75-re, akkor szerintem kérdéses a váltás értelme
Félre ne értsd, eszem ágában sincs lebeszélni róla......sőt, ismerem az "érzést"
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Battlefield 6
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EAFC 26
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- FC 26 előrendelés PS5 konzolra
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest