Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mini PC
- Bluetooth hangszórók
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali fotós kérdések órája
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskutya
veterán
válasz
Piftuka #6332 üzenetére
Szerintem valahol mind a kettőtöknek igaza van. Én úgy vagyok vele hogy érdeemes a kiválasztott tv-t előben is megnézni ha van rá lehetőség. Az üzletben viszont vigyázni kell mert az ottani fényviszonyok nagyon csalóka ezért se nagyon lát sok ember különbséget ips vagy va panel között és szerintem a panel hibák is nehezebben látható mint sötétbe. A másik dolog én az értékesítő véleményét nem venném figyelembe. Sokszor jártam úgy hogy olyan marhaságot mondták hogy nem hittem a fülemnek. Nem tudom az a tudatlanság vagy lehet más típusnál több a jutalék.....
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Vicces képek
- Nyitott könyv a Pixel 10 Pro Fold
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- SAMSUNG (UE75CU7172) 190CM 4K SMART PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- A.R.E.S. L50 hangsugárzó pár
- Hisense U5120GW 5.1.2 csatornás Hangprojektor 510 W teljesítmény -Dolby Atmos és DTS:X támogatás
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- Samsung HW-Q64GC Soundbar 3.1ch, Dolby Atmos, Vezeték nélküli mélynyomó
Üzleti előfizetők hirdetései
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3108, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest