- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
Kiskutya #6334 üzenetére
"Nem tudom az a tudatlanság vagy lehet más típusnál több a jutalék....."
Inkább a tudatlanság. A gyártók képviseletének nem az a célja, hogy a televíziók technológiai hátteréről leoktassa a promótereit, hanem hogy a termékek marketing jellemzőit betanítsa nekik.
Az átlag vásárló számára a "QLED/OLED/FALD" kifejezések így is az "űrtechnológiára" utalnak, a promóter pedig hozzáértőnek tűnik a szemükben. Akik jellemzően csóri tizen-huszonévesek, erre a munkára mellékesként tekintve.
Ha még mindez zéró érdeklődéssel, motivációval is párosul, el tudod képzelni, milyen minőségű segítséget tudnak adni.
Egyébként nagy rajtuk a nyomáskényszer is. Beszéltem én is olyan ex-promóter sráccal, aki pár hónap után azért veszítette el ezt az állását, mert nem hozta a számokat eladásban.
Ilyen ez a világ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Egyedi ékszerdobozka
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest