Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
Kiskutya #6334 üzenetére
"Nem tudom az a tudatlanság vagy lehet más típusnál több a jutalék....."
Inkább a tudatlanság. A gyártók képviseletének nem az a célja, hogy a televíziók technológiai hátteréről leoktassa a promótereit, hanem hogy a termékek marketing jellemzőit betanítsa nekik.
Az átlag vásárló számára a "QLED/OLED/FALD" kifejezések így is az "űrtechnológiára" utalnak, a promóter pedig hozzáértőnek tűnik a szemükben. Akik jellemzően csóri tizen-huszonévesek, erre a munkára mellékesként tekintve.
Ha még mindez zéró érdeklődéssel, motivációval is párosul, el tudod képzelni, milyen minőségű segítséget tudnak adni.
Egyébként nagy rajtuk a nyomáskényszer is. Beszéltem én is olyan ex-promóter sráccal, aki pár hónap után azért veszítette el ezt az állását, mert nem hozta a számokat eladásban.
Ilyen ez a világ.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest