Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoZoL
senior tag
DTS hanggal kínlódok. Visszakeresve a fórumban többször hivatkoztok "gyári lejátszó". Ez pontosan melyik lejátszó? Állítólag ez az egy ami lejátsza a DTS hangot. Plex csak DD5.1 de legalább már ez is működik. Kodi, plex addon itt se megy a DTS.
-
bzoli71
csendes tag
válasz
gipsykrisz82 #5745 üzenetére
-
gipsykrisz82
csendes újonc
Légyszives valaki tudna nekem linket küldeni a 634 fw röl?
-
bzoli71
csendes tag
Akkor lehet én rossz verzióban használom? Aerial Dream az alkalmazás neve amit használok, de abba nem lehet letölteni?
LEírnád, hogy Te hogyan használod? -
doggie
aktív tag
válasz
bzoli71 #5741 üzenetére
Szia!
Én kezdetektől fogva az Aerial screensavert használom Kodi alatt mindenhol, TV-n is, bár az enyém még régebbi széria c7006, de tökéletesen fut, nincs akadozás. Ugye ezt be lehet állítani helyi letöltésre is, lehet a tied mindig online akarja futtatni, azélrt akadozik?
-
bzoli71
csendes tag
válasz
Kiskutya #5736 üzenetére
Elég sok tesztet néztem végig, sőt itt a fórumon is rákérdeztem, de nem használt senki... 3 üzemmód, nincs rajta kijelző, csak led színével jelzi, hogy milyen üzemmódban van... középkategória közepe.... mint ahogyan az ára is...
Az Aerial Dream képernyővédőt feldobnád kipróbálni? Gyönyörű drónos felvételek a világ sok pontjáról, csak nagyon picit akadozik... kíváncsi lennék nálad folyamatos-e... Mi BOX S-en tökéletes...
-
PyroS
senior tag
Sziasztok.
Két napja megvettem egy TCL 65C715 tv-ét Kiskutya ajanlására. Tökéletesen bevált, nekem tökéltes a képe és az Android Tv is jól fut . Egy kérdésem lenne egyenlőre : fali tartó kellene ami billenthető. Ki milyet ajánl?Esetleg ez jó lehet? [Home LCDH 19 VESA600x400 dönthető fali tartó konzol 37-70"-ig, fekete]
-
Brandynew
őstag
Sziasztok,
A 715-ös frissítés menüjében mennyi idő múlva fog vajon megjelenni a 634-es firmware? Egyelőre a 625-öst tette fel.
-
bzoli71
csendes tag
A 634-es fw felrakása után eltűnt a csak hang opció a menüből. Illetve a jobb felső fehér gombbal ott van ha küéső boxot használok.
De eddig volt a hang menüben is, mert ha youtube music ment akkor csak a menüből lehetett lekapcsolni a képrenyőt... Ez valami rejtett menüből nem hozható elő? -
Dyraxx
tag
Van valakinél olyan hiba, hogy a soundbar hangja el van csúszva a műsor szájmozgásaihoz képest? JBL Sound Bar 2.0, és HDMI Arc-on keresztül csatlakozik. Kb a TV reset óta van a hiba és nem tudom mitől lehet, de a tv / soundbar ki be kapcsolása nem oldja meg. Pár hétig jó volt, bár akkor főként Bluetooth on keresdztül kapcsolodtam csak váltanom kellett Arc-ra, mert a blueoothon keresztül a TV nem birta automatikusan bekapcsolni a soundbart.
-
Kiskutya
veterán
Nekem vsx 323 van de nem megy normálisan az arc viszont ez nem tv hibája mert több fórumon is olvastam hogy nem tudták normálisan összehozni más tv-vel sem.(Tcl elött lg volt azzal se ment) Nekem úgy van bekötve hogy tv hdmi1 - erősítő hdmi out + optikán illetve a sat az erősítőre van kötve. A tv saját lejátszóján tuti kimegy megy az 5.1 viszont tegnap sikerült már a plexen is kivinni ahogy fentebb írtam.
-
webb04
csendes tag
Hasonlót kérdeztem a házimozi fórumban.
Eddig úgy nézett ki,hogy Sony LCD TV (még nem volt lejátszó funkciója).
Ha TV-t néztem,akkor IPTV egység és TV.A hang a TV-n
Vettem a Tanix TX3 Minit.
Ha filmet néztem,akkor az erősítőn jött a hang.
Most lenne új TV,és kiváltaná a Tanix-ot.Úgy gondolom,hogy a TV lejátszó funkciója elég lesz nekem (filmek SD-ben,HD-ben de csak DD 5.1). -
Krivy1
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy TCL 65DP600.
Most regisztráltam az HBO GO appban,de sehogy nem tudom a tv-n életre kelteni. Telót nem engedi tükrözni, app store-ban nincs, böngésző meg nem igazán működik.
Van valami megoldás rá vagy tv csere? -
penge111
addikt
válasz
Kiskutya #5716 üzenetére
Ha felteszek egy új fw-t, akkor gondolom a csatornabeállítás oda? Mert anno kb 1-2 órát pöcsöltem vele, vagy valahogy le lehet menteni pendrivre a csatornabeállításokat, hogy valahogy visszavarázsoljam majd? nekem azt hiszem 606 fw van azzal jött a tv, a sávosodást leszámítva semmi gondom azzal a szoftverrel, amit ugye nem is fog semmi fw megoldani... Ezért is ódzkodok újra frissíteni.
-
GoZoL
senior tag
Sikerült frissítenem, röpke fél óra alatt már azt hittem kuka lett a TV, meg Kiskutya javaslatára nem tömörítettem ki a ZIP-et így elindult a frissítés.
HDMI ARC-al nem működik a PLEX kliensen a dolby, bármilyen beállítást néztem semmi.
Optikai kábelell működik de csak AC3 5.1, DTS hang lejátszásakor Error jön, hogy ellenőrizzem a kapcsolatomat majd próbáljam újra. Jelenleg WIFI-n vagyok ami elég jó, elvileg gyorsabb mint a 100 Mbit-es LAN de majd UTP-vel is ki fogom próbálni. Másnál műküdik a DTS hang? Próbáltam Xplay-t nem működik az 5.1 -
GoZoL
senior tag
válasz
Kiskutya #5715 üzenetére
Ahogy írtam, automatára állítva egyből megjelenik a dolby digital piktrogram pedig még egy hang nem szól a tv-ből csak a menü hang. Hiába indítok el 5.1 filmet a center hangsugárzó nem megy. Optikai kábelell mindjárt kipróbálom.
Ezt a fw-t csak xda developer oldalról lehetséges? -
bzoli71
csendes tag
Valaki próbálta már Aerial Screensavert? C715-ön gyönyörű a képe, de picit szakadozik... Mi boxon tökéletes...
Van ötlet a beállításoknál? -
tomp
félisten
válasz
feriferi12 #5707 üzenetére
Nincs még 12bites panel!
Viszont meglepett, hogy azért látszik a különbség. Akkor milyen lehet majd egy 12bites panellel? -
GoZoL
senior tag
Mi a gyári lejátszó neve, hol találom ami egy sharen keresztül le tud játszani a filmeket?
-
GoZoL
senior tag
Próbáljam ki optikai kábellel? Jelenleg ARC HDMI porton, HDMI kábellel van összekötve a tv és az erősítő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest