Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Androidos tablet topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
válasz
bzoli71 #8341 üzenetére
Ott a teszt írók szerint a WebOS a legjobb mert légegeres a vezérlés...hááát amelyik TV rendszert egérrel kell vezérelni az minden de nem jó...
TCL TV-m Android TV-s, Shield TV Pro szintén. Ugoos médialejátszóra pedig felraktam az Android TV Magisk packot így gyakorlatilag az is Android TV.
-
dbius
veterán
válasz
bzoli71 #6138 üzenetére
Nekem P715 van, azon van a tv hátulján egy fizikai kapcsoló a mikrofon ki és bekapcsolására, gondolom ilyen C715-ön is van.
Ha ez be van kapcsolva, akkor menüben is külön engedélyezni kell. Nekem úgy rémlik, hogy csak angol nyelven működik, azaz ha a rendszer angol nyelvre van állítva. Így az "Ok, Google"-re feléled és figyel.
-
doggie
aktív tag
válasz
bzoli71 #5741 üzenetére
Szia!
Én kezdetektől fogva az Aerial screensavert használom Kodi alatt mindenhol, TV-n is, bár az enyém még régebbi széria c7006, de tökéletesen fut, nincs akadozás. Ugye ezt be lehet állítani helyi letöltésre is, lehet a tied mindig online akarja futtatni, azélrt akadozik?
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Béta iOS-t használók topikja
- Mozgásban a Cronos: The New Dawn
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Napelem
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Alkoholista nevelde
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest