- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- 3D nyomtatás
- Notebook hibák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
válasz
bzoli71 #8341 üzenetére
Ott a teszt írók szerint a WebOS a legjobb mert légegeres a vezérlés...hááát amelyik TV rendszert egérrel kell vezérelni az minden de nem jó...
TCL TV-m Android TV-s, Shield TV Pro szintén. Ugoos médialejátszóra pedig felraktam az Android TV Magisk packot így gyakorlatilag az is Android TV.
-
dbius
veterán
válasz
bzoli71 #6138 üzenetére
Nekem P715 van, azon van a tv hátulján egy fizikai kapcsoló a mikrofon ki és bekapcsolására, gondolom ilyen C715-ön is van.
Ha ez be van kapcsolva, akkor menüben is külön engedélyezni kell. Nekem úgy rémlik, hogy csak angol nyelven működik, azaz ha a rendszer angol nyelvre van állítva. Így az "Ok, Google"-re feléled és figyel.
-
doggie
aktív tag
válasz
bzoli71 #5741 üzenetére
Szia!
Én kezdetektől fogva az Aerial screensavert használom Kodi alatt mindenhol, TV-n is, bár az enyém még régebbi széria c7006, de tökéletesen fut, nincs akadozás. Ugye ezt be lehet állítani helyi letöltésre is, lehet a tied mindig online akarja futtatni, azélrt akadozik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vicces képek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Windows 11
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 20+ típus HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest