Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tomboy0013

veterán

Sziasztok, TV vásárlás előtt állok és kinéztem egy TCL 55P715-ös TV-t. Érdekelne ilyen típus tulajainak véleménye. Nincsenek nagy igényeim, jelenleg egy 7-8 év körüli Samsung UE40EH6030W-t használok Mi BoX S-el. MyTV miatt szükségem lenne az Android TV- rendszerre így találtam rá erre a modellre. Nincs sok infóm erről a márkáról és jó tesztet sem találtam a TV-ről. Érdekelne, hogy hozza-e a MiBox sebességét a TV rendszere és hogy képminőségben hasonló-e a 150 ezer körüli Samsung és LG-k képminőségéhez (már ha itt egyáltalán kérdezhetek ilyet)? Van-e foltosodás, színhúzás, szaggatás stb. Néztem a C715-öt is, de őszintén szólva nem tudom miért érhetne meg 50 ezerrel több felárat? Eddig sem voltak nagy igényeim, csak ne legyenek idegesítő és feltűnő képhibák. Nincs hangrendszerem sem így a hangminőség sem igazán érdekel. Eddig sem voltak nagy igényeim, csak ne legyenek idegesítő és feltűnő képhibák. Nincs hangrendszerem sem így a hangminőség sem igazán érdekel. Vigye szépen a MyTV-t, HBO GO-t meg nCore-ról leszedett 4K filmeket, ennyi. :D

Új hozzászólás Aktív témák