- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Fujifilm X
- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskutya
veterán
válasz
mihione #5054 üzenetére
Nem tudom milyen kínai mobilod volt de pl a Huawei vagy xiaomi mobilokkal soha nem kellett mokolni nálam sokkal jobban ment mint egy Samsung vagy sony mobil. Android rendszerre több app van mint a hisense rendszerén van pl hbo go ha fontos ami a hisense rendszerén nincs. Hisenset nem láttam előben a c715öt jelenleg is nézem. Android rendszernek vannak hülyeségei de ahogy olvasom más rendszereken is vannak gondok. Az hogy neked jó lesz az android majd kiderül használat közbe. Nekem pl fontos az hbo go én ezért nem is néztem a hisense tévéket mert nem akartam még egy kütyüt amivel meg tudom oldani hogy legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen processzort vegyek?
- Nem nyílnak a Foldok?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest