Hirdetés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Belerohan a hazai piac Kína saját csúcsmemóriáiba
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mihione
őstag
válasz
Kiskutya
üzenetére
Zte-m volt,huawei xiaomi egy kategoriaval jobb,igazabol mindegyik tud jol mukodni csak kerdes mennyi idot kell ra forditani (huaweinel pl:ertesitesek lemaradasa a gyari agressziv ram kezeles miatt)Regebben szerettem mokolni,most mar inkabb elveznem az out of the box hasznalatot.Nyilvan jo az android nyitottsaga pl egy kodi miatt is akar,de ha fc-zik random vagy belassul,akad akkor inkabb csak bosszantana.Most lattam a frissitesekkel is voltak anomaliak,pont ezekkel nem akarok mar szenvedni.Ha van egy update ra akkor elvarna az ember hogy ne betakent kelljen kezelnie.A smart reszrol nekem eleg ha stabilan,akadas nelkul megy rajta a netflix,youtube.Kozvetlen a tvre van kotve a pc,azon jatszok,es onnan uzemel a komolyabb filmezos resz is.Hdmi tvbe,tvbol optika az erositore.
A linkelt video alapjan nekem vegyes,van ahol tobb reszlet kijon a hisensenel,van ahol pedig a tcl tunik jobbnak,az elenk szines resznel olyan mintha pl a tcl tudna tobbet (real 10 bit elonye???) Arnyekos vagy epp vilagos reszeknel meg mintha a hisenseben maradna tobb reszlet.Jelenlegi ara alapjan en se vennek tcl-t de ha ismet egy arsavban mozognak,jo lenne konyebben donteni.
Ugy gondolom hogy a jelenlegi samsung ue50mu6102 mindketto elorelepes lenne a qled es a meret miatt.
Amivel meg nem tudok dulore jutni jogy a fald technologia a hisensenel elony vagy inkabb hatrany?Es ugyanigy vagyok a real 10 bit vs 8+frc megoldassal,eszreveheto ez a valosagban?Nyilvan nem csodat varok ennyi penzert,de probalnam a leheto legjobbat kihozni belole.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Villanyszerelés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor