Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vhiktor #39101 üzenetére
Akkor tehát ahogy DDC-n keresztül importáltam az adatokat, azok pl a “Szabvány” és egyéb képmódokba nem tudhatottak belepiszkálni.
Ezzel az infóval végülis kizárnám, hogy a factory reset akkor javítson bármit is az esetemben és továbbra is reménykednék majd egyszer egy újabb firmware-ben.Leginkább YT-on tapasztalom, de kisebb részben Netflix-nél is találkozom vele.
Ugye a sötétebb témák hozzák elő a jelenséget (kár, hogy inkább a sötétebb tartalmakat szeretem), viszont YT-on HDR tartalmaknál egyáltalán nem látom, azok gyönyörűek.Sajnos egyéb forrásokat nem szoktam nézni, csak YT és Netflix.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE75QN95BAT) 190CM NEO-QLED 4K 100HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- TCL 55C805 - 55 col 4K QD-MiniLED 144hz
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest