- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokokka
addikt
válasz
vargalex #37255 üzenetére
Ha vennéd a fáradságot és a többit is olvasnád, nem kéne kiragadott hszeket bedobnod ide. Igen, akadt a Netfilx és a YT nálam. De azt is elmondtam sokszor, hogy nem érdekel, mert dedikált eszközt használok streamre és azzal hibátlan a kép. Ahogyan a Zidoo-val is az volt a 420-on is. Azt is leirtam, hogy ezek ellenére is újra megvennem ezt a Tv-t, mert olyan képe van, ami filmnézéskor áll leejtő. Most, hogy fent van az új FW meg pláne ezt mondom, mert mindent helyre rakott, és most úgy tökéletes ahogy van. Amit belinkeltél azt meg pont azért írtam akkor, mert volt aki hitetlenkedve fogadta azok problémáit, akiknek pl. minden beépitett app akadt.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- LED világítás a lakásban
- Fujifilm X
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Windows Insider Program
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- SkyShowtime
- Apple iPhone Air - almacsutka
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! GB H610M i3 13100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Cooler Master MB320L ARGB ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest