Új hozzászólás Aktív témák
-
kokokka
addikt
válasz
vargalex #37255 üzenetére
Ha vennéd a fáradságot és a többit is olvasnád, nem kéne kiragadott hszeket bedobnod ide. Igen, akadt a Netfilx és a YT nálam. De azt is elmondtam sokszor, hogy nem érdekel, mert dedikált eszközt használok streamre és azzal hibátlan a kép. Ahogyan a Zidoo-val is az volt a 420-on is. Azt is leirtam, hogy ezek ellenére is újra megvennem ezt a Tv-t, mert olyan képe van, ami filmnézéskor áll leejtő. Most, hogy fent van az új FW meg pláne ezt mondom, mert mindent helyre rakott, és most úgy tökéletes ahogy van. Amit belinkeltél azt meg pont azért írtam akkor, mert volt aki hitetlenkedve fogadta azok problémáit, akiknek pl. minden beépitett app akadt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HP nyomtatók
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest