- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- Projektor topic
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jigli
csendes tag
Észre vettem valamit a C765-ön:
- Rá van kötve a PC-m (3080 és a TV game módban megy a gamebar miatt, ezt PC módban nem lehet bekapcsolni) a TV-re ( [link] ). A TV-n engedélyezve van a gyors bekapcsolás funkció. Miután kikapcsolom a TV-t és bekapcsolom a gépet onnantól kezdve kb fél percenként elkezd ezerrel villogni mind a 2 monitorom (amik displayporton vannak rákötve a VGA-ra és csak a TV megy HDMI-ről) mint amikor rádugsz a gépre még 1 kijelzőt vagy elkezded állítani a HDR-t vagy a kijelzők felbontásait.Ja és ha be van kapcsolva a TV és a gép is minden tökéletes. Nincs villódzás...Működik a VRR, A HDR és 4k 120 hz minden játék alatt 12 bites színmélység mellett.
Próbáltam kikapcsolt CEC mellett is de ugyan az. Kikapcsoltam a TV-n azt is hogy semmi ne menjen amikor standby-ban van a kicsike de nem oldódott meg a gond. Amit még nem próbáltam az a VRR kikcspolása a TV-n bár ez nem hiszem hogy befolyásolná mivel az nvidia controlpanelben próbáltam ezt is kikapcsolni de úgyan úgy villogott fél percenként.
Eddig 2 megoldást találtam:
1. kihúzom a HDMI-t (ami annyira nem buli hosszú távon)
2. kikapcsolom a TV-n a gyors indítás funkciót (ami megint csak zavar mivel így nagyon lassú a boot minden indításnál)Ezekből én azt szűrtem le hogy a TV fél percenként jelet küld a HDMI csatira még standby-ban is és emiatt a gépem (vagy is a driverek) folyamatosan frissítik a monitorokat. Azt elfelejtettem leírni hogy a gépen engedélyezve van a HDR mind a 3 kijelzőn a windowsban.
Van esetleg valakinek tipje hogy mit próbálhatnék még ki? A legjobb az volna ha reg adatbázishoz lehetne valahogy ki/be kapcsolni a HDMI csatlakozó teljes áramellátását és azzal ki lehetne váltani a kihúzást. Persze fogalmam sincs arról hogy van e ilyen opció és azt hol találom :/
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nagy áramkimaradásokat okozhat az adatközpont-robbanás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest