- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- Zászlóshajót avatott a Lexar SSD-kben utazó divíziója
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
turho
addikt
válasz
mikrofon #34151 üzenetére
Akkorra már a szervizben volt panelcserével, a 4k120 disznóságra meg jóval később jöttem rá, amúgy meg valami apróbetűs leírás utal is rá hogy ez valami technikai disznóság. Úgyhogy megtartottuk, mostmár csak használjuk néha, amíg nem lelek egy tényleg minőségibb utódát. De nekem demek tanulságok, ha végigolvaszad (meg a sokszáz user nyűgjeit-bajait).
Az én hibám, hogy megvettem.
Ez van, együtt élünk még egy darabig vele.
Ez mentesíti ezt a másodpiaci bóvligyártót? Nem. Korrekt ilyen "Fele sem igaz"-t játszani a vásárlókkal? Nem.
Maradjunk annyiban, hogy a legakciósabb árakat sem nagyon éri meg, ez a tanulság. (Számomra).
Valamikor év elején megmozdult bennem a kisördög, eladjam és lecseréljem egy c805-re. Utána kezdtem el megint itt olvasgatni, milyenek az újabb modellek.
Hamar rájöttem, hogy dehogy cserélem. Ennyi panasz meg anomália a népmesében sincs, mint ezekkel. Már röhögöm, ha adnak ki OLED-etkicsit olcsóbban, kazal hibával.
Ps: 14 napon belül örültem, hogy cseréltek rajta főalkatrészt, és legalább a hdmi inputok működtek.
A többit leírtam azt gondolom....rakás xar, de olcsó cuccok. Ennyi. (Aki egyáltalán ért hozzá, annak meg idő és xopás amíg kalapál rajtuk valamit...)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- 16 GB-os RTX A4000 HP - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest