Hirdetés
- A Thermalright kicsit szolidabbá tette a Frozen Horizon szériás vízhűtéseit
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Prezentálta a Rubin CPX-et az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz
Vhiktor #32909 üzenetére
Lehet nincs itt semmi elcsúszva, csak a telefonom fotózási képességei a csövesek (Redmi Note 12), vagy csak az a baj, hogy annyira értek a fénykép készítéséhez, mint tyúk az ábécéhez....
Átrágtam még egyszer minden kalibrálási beállítást. HDR a képmód ennél a filmnél.
Csináltam ismét egy képet a végeredményről, úgy ahogy korábban, tehát teljesen sötét szobában, csak a TV fénye van. Visszanézve a képet monitoron, ugyanolyan zöldes volt...
Aztán gondoltam egyet és csináltam egy képet úgy, hogy legyen fény, de nem a fő led panel világításokat kapcsoltam fel, mert azokkal meg a másik végletbe kerültek volna a fényviszonyok, kb szupernóva robbanás fényerejével vetekszenek, hanem felnyomtam a köztes megoldást a kép készítéséhez, az állmennyezet mögött végigfutó LED szalagot, ami egy normál fényt ad, és így csináltam ismételten egy képet. Ekkor már visszanézve a monitoron, kb azt a képet kaptam, amit látok valójában.Tehát:
Felső kép - teljes sötétben készült
Középső kép - az említett fényforrás mellett készült
Alsó kép - a korábbi, kalibrálatlan, túlkékített képSzerintem így már nagyjából közel áll a nem túl kék, nem túl zöld árnyalathoz. Ami lényegében valószínűleg a korábbi beállítás során is így volt, csak nem sötétben kellett volna fényképezni...
Új hozzászólás Aktív témák
- YouTube
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fogyjunk le!
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest