- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Milyen egeret válasszak?
- HP notebook topic
- Bluetooth hangszórók
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- Második verzió: DeepCool LE360 V2 processzorhűtő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Asztrofotózás
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gab1ka
senior tag
válasz
Vhiktor #32876 üzenetére
Értem a magyarázatodat, már olvastam sokat korábban erről, tudom hogy amiket leírtál az úgy is van, nem azt kérdőjeleztem meg hogy igazad van e.
Az én tapasztalatom az, hogy akár a hibás targetek, korrekció hiánya, extrém szórás még a colorimeterek közt is, ha azt látom hogy a monitorom ultrameleg 4500K, a műszer is annak látja, majd annak az eredményei szerint állítgatom, ami szemre is szépen fehéredik, akkor az nem azt jelenti hogy rontok rajta, hanem hogy a jó irányba közelítek. Nem lesz tűpontos, nem lesz 0.1DE, de a "vaktába" lövöldözésnél azért több (szerintem). Nyilván azért én sem fárasztom magam órákon át tartó több ezer mintás 3D lut generálásával, illetve én nem vagyok szakember, igazán mélyreható tudásom erről nincs, de hobbi szinten nagyon is érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Samsung 15 GalaxyBook 3 FHD IPS i5-1335U 4.6Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest