Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Intel Core i3 / i5 / i7 3xxx "Ivy Bridge" (LGA1155)
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
orkester
őstag
Itt elérhetők 7-es, 8-as fájlok, elvileg TCL-től van mind, csak talán az orosz oldalról, ha jól vettem ki, de nem bíztatok senkit a használatukra, nehogy valami gond legyen, én is csak a 8-asból a V500 verziót mertem mert azt valaki írta is, hogy nála hibátlan volt: [link]
Azzal annyi volt a teendő, hogy fel a pendrive-ra és a TV-n helyi frissítést választani, felismerte és le is frissítette magát, majd ugyanúgy teljes visszaállítást csináltam, ahogy a TCL írja, így most V8-T658T01-LF1V500 a verzió. A tv meg U55C7006 és az eredeti szoftver V8-MT58T04-LF1V373 volt, szóval akár itt is lehet valami hiba, hogy ez nem teljesen ehhez való.
Én is olvastam, hogy tudnak a hibáról, de konkrétan 2 ember is próbált segíteni, egyik sem mondta, hogy ez ismert hiba és lenne javítás, hanem, hogy a 8-as droiddal majd menni fog. Persze abból kiindulva, hogy elsőre azt is letagadták, hogy a tv támogatott lenne, nem tudom mennyire értettek hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- Mikrotik routerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Óra topik
- További aktív témák...
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest