Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
orkester
őstag
Itt elérhetők 7-es, 8-as fájlok, elvileg TCL-től van mind, csak talán az orosz oldalról, ha jól vettem ki, de nem bíztatok senkit a használatukra, nehogy valami gond legyen, én is csak a 8-asból a V500 verziót mertem mert azt valaki írta is, hogy nála hibátlan volt: [link]
Azzal annyi volt a teendő, hogy fel a pendrive-ra és a TV-n helyi frissítést választani, felismerte és le is frissítette magát, majd ugyanúgy teljes visszaállítást csináltam, ahogy a TCL írja, így most V8-T658T01-LF1V500 a verzió. A tv meg U55C7006 és az eredeti szoftver V8-MT58T04-LF1V373 volt, szóval akár itt is lehet valami hiba, hogy ez nem teljesen ehhez való.
Én is olvastam, hogy tudnak a hibáról, de konkrétan 2 ember is próbált segíteni, egyik sem mondta, hogy ez ismert hiba és lenne javítás, hanem, hogy a 8-as droiddal majd menni fog. Persze abból kiindulva, hogy elsőre azt is letagadták, hogy a tv támogatott lenne, nem tudom mennyire értettek hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- Apple iPhone 13 Pro 256GB kék / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor