Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Raspberry Pi
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
orkester
őstag
válasz
LilProphet90 #300 üzenetére
Próbáltad usb 3 portban is? Nekem valamiért csak onnan ment usb 2-ből nem.
-
orkester
őstag
válasz
LilProphet90 #293 üzenetére
Ha a .pkg-t másolod fel akkor azzal úgy megy a frissítés amit a tcl oldaláról letölthető frissítésben is írnak. Kikapcsolni a tv-t, be a pendrive és a főkapcsolót nyomva tartani amíg el nem kezdi a frissítést.
Insert USB drive in ‘USB 2.0’ slot of the TV.
Press and maintain the power button of the keyboard until the front LED blinks.
TV will update SW automatically, and shows popup menu to inform the user about the ongoing update.
Upgrade will take some time.
Do not switch off, unplug, and remove USB drive until upgrade is complete.
When reflashing is successful, TV should restart automatically after ~5 to 7 minutes.
Remove the USB drive from the USB port.
Please delete the file ‘update.pkg’ from your USB disk to avoid any unwanted software download.
Press the Option button in the remote control:
Press OK on the icon: picture.
Scroll down to the line: contrast.
With the remote control, do the key sequence: 6 4 2 5
The special menu appears.
Go to the line “reset all” and press OK.
Go to the line “reset shop” and press OK.Plusz utána nem árt androidon belül is egy gyári állapot visszaállítás, de az elvileg nem szükséges.
A v500 verzió az zip-ben van az oldalon, azzal megy csak az androidon belüli helyi rendszerfrissítés, amit próbálsz szerintem.
-
orkester
őstag
Nincs mit, én köszönöm, hogy kipróbáltad az hbo-t.
Közben én is felraktam az 509-est, nekem is hibátlan, kivéve az hbo, ugyanaz a hiba. Na akkor már csak azt nem értem, ha teljesen ugyanazt a rendszert használjuk, hogy lehet hogy nálam meg nem megy. Ennyit számítana a tv típusa?
Szeretném szeretni ezt a tv-t, de ez a macera, meg hogy alulról ahogy világítanak a ledek van egy világosabb néhány cm-es sáv majdnem állandóan, elléggé kezdenek eltántorítani. A DP660-nál is vannak bevilágítások vagy felhősödés?
-
orkester
őstag
Itt elérhetők 7-es, 8-as fájlok, elvileg TCL-től van mind, csak talán az orosz oldalról, ha jól vettem ki, de nem bíztatok senkit a használatukra, nehogy valami gond legyen, én is csak a 8-asból a V500 verziót mertem mert azt valaki írta is, hogy nála hibátlan volt: [link]
Azzal annyi volt a teendő, hogy fel a pendrive-ra és a TV-n helyi frissítést választani, felismerte és le is frissítette magát, majd ugyanúgy teljes visszaállítást csináltam, ahogy a TCL írja, így most V8-T658T01-LF1V500 a verzió. A tv meg U55C7006 és az eredeti szoftver V8-MT58T04-LF1V373 volt, szóval akár itt is lehet valami hiba, hogy ez nem teljesen ehhez való.
Én is olvastam, hogy tudnak a hibáról, de konkrétan 2 ember is próbált segíteni, egyik sem mondta, hogy ez ismert hiba és lenne javítás, hanem, hogy a 8-as droiddal majd menni fog. Persze abból kiindulva, hogy elsőre azt is letagadták, hogy a tv támogatott lenne, nem tudom mennyire értettek hozzá.
-
orkester
őstag
Sziasztok!
Ha valakinek hivatalosan Android 8-as készüléke lenne, az megtenné, hogy kipróbálja elindul-e egy előzetes, vagy valami az HBO Go alkalmazásban? Mert ma már futottam egy kört az ügyfélszolgálatukkal, hogy ha a támogatott készülékek között van a tv, akkor miért nem megy. A válasz az volt a legvégén, miután mindent végig próbálgattak velem, hogy akkor csak a 8-as droiddal lesz támogatott. Na sikerült frissítenem ezt a C7006-ost egy novemberi 8-as verzióval, de továbbra sem hajlandó elindulni semmi. Mindig az 5.1-es lejátszási hibát adja ki. Csak szeretném tudni, hogy érdemes várni a hivatalos frissítésre vagy semmi nem fog változni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Premier előzetesen a Cronos: The New Dawn
- Nintendo Switch 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest