- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPad topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskutya
veterán
válasz
Mr/Brooks #2399 üzenetére
Nekem 65c715 van de szerintem nem ér 300at. Elégedett vagyok vele viszont én 250-be vettem a telekomtól. Ha 300-ba néztem volna tévét tuti megnézem a hisense u8qf-et élőben mert jónak tűnik. Adatok alapján jobb tv mint a 715 igaz ez nem jelenti azt hogy saját szemmel nézve otthoni környezetben is jobb lenne. Egyébként a hdr filmek esetében a fényerő dolog érdekelne milyen saját szemmel tesztelve mert őszintén szólva nekem sötét szobában már a c715-nek is bőven vissza kell venni mert zavaró a nagy fény. Egy rokonom most vett 65q82r-es samsungot de költözés miatt még nincs beüzemelve ha lesz a házavató letsztelem hogy mit is tud látványban egy 400ezres tv az enyémhez viszonyítva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest