Hirdetés
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mini PC
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
válasz
modd3r
üzenetére
Nálam nincs külön erősítő egy digitális dekóderem van meg egy Logitech z506-os hangrendszer. Mindkettőnek külön áramforrás is kell. a tévéhez Ps5 és Xbox Series X is csatlakoztatva van amiknek a hangját külön nem lehet levezetni optikán mivel nincs ilyen csatlakozó egyik konzolon sem. A konzolokról Hdmi csatlakozókon át a kép és a hang is bemegy a tévére és a tévé optikáján megy ki a dekóderbe és onnan a Logitech hangcuccba.
Szerintem ez így leterheli a tévét valamilyen módon. Most úgy oldottam meg hogy a tévé jack kimenetét direktbe összekötöttem a Logiteck Z506-al és így rendben működik a téma (saját hangszoró + fülhallgató módott állítottam be kimenetnek a tévénél).
Persze így ugrik a Dolby Digital, DTS és Dolby Atmos és csak a sztereó hangból lesz kamu surround - kvázi Dolby Surround Pro Logicot kapok eredményül.

Új hozzászólás Aktív témák
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Diablo IV
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mini PC
- Condemned: Criminal Origins
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Számla + Garancia //
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Vhiktor