Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyi007

    veterán

    válasz modd3r #23229 üzenetére

    Nálam nincs külön erősítő egy digitális dekóderem van meg egy Logitech z506-os hangrendszer. Mindkettőnek külön áramforrás is kell. a tévéhez Ps5 és Xbox Series X is csatlakoztatva van amiknek a hangját külön nem lehet levezetni optikán mivel nincs ilyen csatlakozó egyik konzolon sem. A konzolokról Hdmi csatlakozókon át a kép és a hang is bemegy a tévére és a tévé optikáján megy ki a dekóderbe és onnan a Logitech hangcuccba.

    Szerintem ez így leterheli a tévét valamilyen módon. Most úgy oldottam meg hogy a tévé jack kimenetét direktbe összekötöttem a Logiteck Z506-al és így rendben működik a téma (saját hangszoró + fülhallgató módott állítottam be kimenetnek a tévénél).

    Persze így ugrik a Dolby Digital, DTS és Dolby Atmos és csak a sztereó hangból lesz kamu surround - kvázi Dolby Surround Pro Logicot kapok eredményül.

    [ Szerkesztve ]

    Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

Új hozzászólás Aktív témák