Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
Topikgazda
Teszteld le

Nem a freki váltásról beszélek, hanem kadenciahelyes megjelenítésről.
Ott van pl rtings 24p tesztje [link] egyszerűes nagyszerű, az alapján meg lehet csinálni a tesztet minden frekvenciára, magam készítettem hozzá videó anyagot, abba nem lehet belekötni, ha az alapján jó akkor jó, innentől kezdve a többi hit kérdése
Nem tudja mindegyik tv a beépített appokkal kadenciahelyesen megjelenítine az összes videót, de a 24p-t mindegyik tudja, csak pár 60 Hz-es panellel szerelt tv van ami azt sem tudja.
Őszintén szólva nekem önmagában a házimozis múlt az ég adta világon semmit nem jelent, voltam több helyen akik több évtizedes házimozis múlttal rendelkeztek és rossz hdmi feketeszint mellet néztek mindent és fel sem tünt nekik a holdról is látszó black crush.
Illeve sokak szerint hdmi kábel cserével dupla olyan mély lesz a fekete, és sokszoros a kontraszt arány 
Én 100%ban elhiszem hogy a Te tvd nem tudja kadenciahelyesen megjeleniteni a belső lejátszóval, de már vannak olyan amik igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Suzuki topik
- Opel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Villanyszerelés
- Fallout 4
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- iPhone topik
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Illeve sokak szerint hdmi kábel cserével dupla olyan mély lesz a fekete, és sokszoros a kontraszt arány
Vhiktor