- Háborúban és vámpírokban nem szűkölködik az új AMD Software
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós kamerák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 8 kHz-es pollingot ígérő, analóg Yunzii klaviatúra a megfizethető árszinten
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
Most már három hete használok egy C835-öt. Szívem szerint elálltam volna tőle, de mire ez megfogalmazódott bennem már a 15. napnál jártam.
A tv minden hibáját az android rendszernek tulajdonítom.
Most nagyjából már mindent megszoktam, egy Panasonic EX780-at cseréltem le rá. A legjobban a mozgás simítása zavar benne. A panánál ez tökéletesen működött. Közepes beállításokon gyönyörűen, hibátlanul simította a mozgást. Magas beállításokon már nyilván soap opera volt. Itt ez valahogy nem jó, még magas beállításoknál sem. Vagy szaggat, vagy képhibás.
A gyári videólejátszó pl rettenet. Tegnap leszedtem egy .mkv-t, amin nem kevesebb mint 30 felirat volt. Felirat 1, felirat 2, felirat 3 stb... Gondolhatjátok, hogy a 28. volt a "hun".
Igazán kiírhatná. Tudom, hogy van VLC, és az tudja is, de az nem támogatja a fullos hdr-t.
Én szeretem, ha a színek kicsit "vividebbek". Nekem a mozi mód túl fakó. A panán a gyári "dinamikus" tökéletes volt, ezen meg szinte minden létező film előtt váltogatnom kell, hogy ezen vagy azon jobb a kép.
Tegnap filmnézés közben random elindult a spotify, utána meg magától kikapcsolt a tv és csak áramtalanítás után tudtam újra bekapcsolni. Legfrissebb 503-as szoft van rajta. De ez már apróság
Aztán lehet, hogy az a Panasonic volt túl jó tévé, nekem meg túl nagyok voltak az elvárásaim ezzel kapcsolatban. Meglehet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- alza vélemények - tapasztalatok
- Óvodások homokozója
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- PlayStation 5
- BestBuy ruhás topik
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- SAMSUNG QE82Q800T 207CM 8K QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Új, bonatlan Philips 43" (108cm) 4K LED TV - 43PUS7609/12
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 440 G5 i3-7100 laptop
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Igazán kiírhatná. Tudom, hogy van VLC, és az tudja is, de az nem támogatja a fullos hdr-t.
Vhiktor