- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- OLED monitor topic
- Billentyűzet gondom van
- Hisense LCD és LED TV-k
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
Múlt héten vettem én is egy 55c735-öt euronicsban. Kép, hang rendben van, foltok nincsenek, képe gyönyörű. Alapvetően tetszik, bár van pár kisebb dolog ami nem. Két távirányító van hozzá de egyikkel sem oldották meg hogy a mediaboxot is kezelni lehessen. 8 éves Samsung tudta ezt. Jó lenne pl ha egy, vagy több gombhoz saját beállítást lehetne hozzá rendelni, pl valamelyik HDMI bemenet hogy rögtön a tv adásra lehessen kapcsolni. Tv gomb van de minek, hiszen a két tv szolgáltató már csak mediaboxon keresztül ad tartalmat ami HDMI-vel kapcsolódik. Túl sok lépésen keresztül jutok vissza.
Android tv-től is többet vártam, a kevés elérhető app 90%-a hulladék, és megdöbbentően fapados. File manager pl szinte az összes kategóriában található. Böngészőt alig találtam, egy chrome-ot igazán összeheggeszthetnének rá hogy legyen valami könyvjelző szinkron a telefonnal. Tudom hogy ez a tv oprendszer talán a legkiforrottabb, de ráférne még némi csiszolás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest