- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- OLED TV topic
- OLED monitor topik
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Coradiel #16416 üzenetére
Elhiszem és nem azt mondom, hogy nem lehetnek kivételek. Én csak azt olvastam, hogy akinek kijelző, vagy egyéb komolyabb hibái voltak, ott nem nagyon voltak készségesek és rutinosak a szervizben, sőt még kárt is okoztak, vagy nem jól javították a tévét. Az önmagában egy vicc, hogy az eladót vagyok kénytelen keresni hiba esetén, mert a márkaképviselet utolérhetetlen. Én orosz rulettnek érzem a TCL-t. Akinek szerencséje van az szereti, a többi meg rágja a körmeit. De legyen szerencséje mindenkinek, azt kívánom. Én nem voltam olyan bátor, hogy bevállaljam a márkát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest