- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gaming notebook topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok! Egy nagyon érdekes problémába ütköztem, amire nem találtam még megoldást. Adott 2db TCL 43C639 Android TV, ami be lett állítva két külön Google fiókkal, két külön mobilon, két külön Google Home alá, viszont ugyanazon a helyi wi-fi hálózaton vannak. Google Home-ban annyit tudtam beállítani, hogy ha castolok a TV-re mondjuk YouTube-ról, akkor mások ne tudják a stream-et vezérelni. Viszont nem találok sehol sem olyan lehetőséget, hogy csak az adott Google account eszközei lássák egymást, vagy tudjanak rá castolni. Emiatt a gondom, hogy a másik telefonról is lehet irányítani a TV-t, tehát hangerő szabályzás működik, de pl a Google Home távirányítóval továbbra is lehet pause/playt nyomni, illetve bármelyik mobilról tudok castolni ami ugyanazon a wi-fi hálózaton van, valamint bármelyik mobilon látom, hogy melyik TV-n éppen mit néznek. Ezen lehet valahogy segíteni azon kívül, hogy két külön wi-fi hálózatra raknám a TV-ket?
Új hozzászólás Aktív témák
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 13 2020! I3 / 8GB / 256 SSD. Akksi- 124 Ciklus
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest