Hirdetés
- 

PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló

Új hozzászólás Aktív témák
- 

flash-
veterán
válasz

Gino20

üzenetére
						én eddig ezt az '55 felett jobb a panel dolgot úgy ismertem hogy ez egyes Samsungoknál ment olyan formában hogy 55től VA panel volt alatta meg ips a tv-ben..
saelin
Dolby Vision téma.
akkor te legalább előrébb vagy.
Mindenestre tartom még a dolgot hogy feltehetőleg a releas-el van baj. lehet hogy ufo 971 nem blurayról szedi hanem netflixről vagy más streaming csatornáról? mert azzal tele a reddit hogy aki streamingen néz Dolby Vision-t ott vannak hasonló gondok.még aki bluray-en ott nincs. nos nekem nincs bluray lemezem csak ugye a virágbolti remux-ok.
de majd fogok próbálgatni külföldi remux-okat meg bd50-eket(csak az ehuni legnépszerűbb virágbótban ilyen nincs), mindenestre nem minden DV filmnél van ez a fényerő váltakozós probléma. de bizonyítandónak majd beszerzek valami külföldi relase-t ha lesz időm kedvem energiám ezzel szarakodni

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
 - HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870
 - Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Vhiktor