Új hozzászólás Aktív témák
-
jaanoo89
aktív tag
Ezt így külön nem néztem a haveromnál, de ha nagyon zavaró lett volna, kiszúrtam volna. Nem volt sötétítve, igaz most felhős az idő. Neki egyébként sima fal meg kanapé van a Tv-vel szemben, ahogy nekem is, érzésre ugyanaz. Nekem még a sötétítő nem érkezett meg a nappaliba, a fehér függönyt azért látom én is. A mértékét sajnos nem tudom összehasonlítani, csak akkor ha visszaküldeném és azt vennék.
Egyébként mai újabb furcsasága, bluetooth füles után visszaváltottam a tv hangszóróra és semmi hang nem jött belőle, csak recsegés. Kikapcsoltam, vissza és jó lett. Szóval ezt is a google TV-re írom.
Tegnap még picit szöszöltem vele, most játékhoz elég jól be tudtam állítani, lehet jóban leszünk, de sok türelem kell hozzá + egy Apple TV.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Subaru topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen routert?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest