- 200 milliárd dollárt önt a memóriagyártásba a Micron
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
válasz
Redneck #13900 üzenetére
c725 is csinalja pedig abban nincs iq mód.
volt ota frissites lehet kellene majd egy factory reset.
minden autó izet kikapcsoltam nem ertem en sem.nalam is inkabb mozihatasu a film mód(de az sdr is nem csak a hdr,DV) mondjuk az tvzesre nem is jó ahhoz az altalaonos(masodik mód kell kisebb beallizasokkal mert a fenyero nagyjából ,oke kicsit szurkek a szinek azon kell allitani meg a zöld szin valami hihetetlen ocsmány alapból az auto színerősités miatt szóval szemre kell beallitani)
a c728 hoz való yt kalibrálás video beallitasok egyértelműen sötétek,nagyjából mindegy mit mutat a kalibrátor a srácnak lehet az a rossz vagy nem ert hozza,de filmnel nem a szinhelyes visszaadas a lenyeg hanem ami a szemnek jó.szoval értelmetlen kicsit ez a kalibrálás dolog.
ha az arcbőr sötét és sok arnyékos rész túl fekete emiatt eltünik akkor biztosan nem elég világos a kép.
szemre ezért a legjobb beállitani.(oke feheregyensulyt nem lehet szemre de az nem is valtoztat annyit en kikapcsoltam)Vimu:
be kell állítani jol gondolom a vimuban hogy a forráshoz legjobban megegyegő frekvencian jelenitse meg a képet?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged