- Gamepad
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen házat vegyek?
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsi444
csendes tag
Feltettem én is az új firmware-t. Két számomra bosszantó hibából csak az egyik javult meg, ahhoz is kellett egy reset all, reset shop. Ez a bluetooth hang elcsúszás volt. Mindaddig jó volt amíg csatornát nem váltottam a tv-n. Csak akkor került újra szinkronba ha a soundbar-on bemenetet váltottam majd vissza bluetooth-ra. Médialejátszó és online tartalomnál jó volt. És nem hangprojektor hiba volt mert másikkal is ezt csinálta.
A másik idegesítő dolog szintén tv adáshoz köthető. EPG (guide) böngészésekor ha lépkedek benne és egy csatornán 3mp-nél tovább maradok akkor átvált a háttérben arra a csatornára. Minek? Én csak meg akartam nézni hol mi van, eszem ágában sem volt az éppen nézett műsorról ellépni. Lépjen el ha nyomok egy OK gombot, de ne magától!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- Bomba ár! HP ProBook 440 G3 - i5-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Töredékár! Samsung Galaxy Z Fold 7 512GB
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest