-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
Nos beraktam a leírtak alapján amit köszönök szépen mindenkinek. Mondjuk logikus is lehetett volna, hogy a bal oldalon lévő üres részt mi a francnak hűten és onnan meg kifelé kellene terelni a meleget. Sebaj megint okosabb lettem ha nem is sokkal. Köszönöm!
Kérdezném tőletek, hogy ez alapján mennyire tűnik ez Enermax "kis tesónak"? Ugyanis ez a táp elméletben és gyakorlatilag a (kedvezőbb árú) enermax csak más márkanéven.
Bővebben: [link]
Nem is egy olcsó tápokról van szó azért kérdezem, hogy most paraszt vakítás vagy tényleg van mögötte Enermax háttér. [link]
Ennek a 600-as testvére 23-25k
Gondolom nem kapott fullos belsőt, de legalább a venti egy lehúzható csatlakozó megoldást kapott.
Egyébként ez a táp 18-19 ezer MAGYAR forint volt, tehát ezért mertem feltételezni korábban, hogy nem low end, de inkább felső mid kat.Legközelebb biztosan egy moduláris Enermax tápot veszek, lesz vagy 30-40k, csak kicsit érint érzékenyen, hogy abban sincs valami szuper jó hűtő gyárilag..
Tehát 1-1,5év után megint cserélhetem majd a 40k-s tápban a ventit ugyan így.
Ismét bent a cápa:
Kép minőségért bocsánat, nem húztam fel a redőnyt.
Új hozzászólás Aktív témák
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Battlefield 6
- TCL LCD és LED TV-k
- Bitcoin topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Silvercrest Rajztábla
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest