- ROG Strix G16:Tökéletes harmónia
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Csillagászati távcső és (d)SLR fényképezőgépek természetfotózásra
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fluke
tag
Sziasztok!
Én azt szertném kérdezni, van egy fsp saga 2 400w tápom , több mint 4 éves, regebben néha felhangosodott de aztán hamar elhalkult a ventije, de most tegnap ota már egyfolytába hangos, valoszinu csapágyas. na most érdemes ventit kicserélni? Vagy hát az nem kérdés hogy megoldás lehet viszont az a baj hogy kinyitottam a tápot és nem lehuzható a csatija, elkéne vágni a vezetéket és gányolni, sose csináltam még ilyet, van olyan cég vagy szerviz aki foglalkozik ilyennel? Vagy teljesen magamnak kéne ezt megcsinálni? Nem merem. Amugy már itt láttam olyat aki pont ugyan ilyenbe cserélt ventit és egy ilyesmit tett bele, SCYTHE Slip Stream 120mm 1600rpm.
Új hozzászólás Aktív témák
- ROG Strix G16:Tökéletes harmónia
- Sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Filmvilág
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen autót vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Extra -10% kedvezmény!
- EK-Vardar / Lian Li UNI Fan SL120 V2 / Lepa BOL.Quiet / EK-Meltemi - Ventilátorok, Fiók kisöprés
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro Max , 128GB ,Kártyafüggetlen , 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest