- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
tikshow #23199 üzenetére
A 15 méter már egy elég erős érv, hogy két külön eszköz legyen, amiatt érthető, de 4-500W terheléssel számolva a gép nem fog elmenni 30-45 percet, max a 100W-tal, és az is inkább kérdéses, ha megy is, az akksik első pár hónapjában lesz rá esély.
Nemrég írtam a sajátomról, olvass bele, ez nem egy kalkulátor, hanem egyhónapnyi kísérlezetés eredménye, napi több órát szórakoztam vele, mindenféle módon teszteltem, mivel ez egy őszinte, több irányból kísérlezezéssel mért eredmény, szerintem ez alapján esélytelen a két akksiból kivenni 30 percre való energiát 100W-nál is. [link]A sua3000 nekem se kellett, csak szembejött az aprón, még májusban vettem, de decemberben volt időm oda eljutni, hogy veszek bele akksikat, és a helyére rakom. Az egyik fontos érv volt, hogy megtáplálható külső akksiról, én ebben hiszek, technikailag az akksi a leggyengébb láncszem, és a legdrágább alkatrész is. Nálam is van nas, router, modem, kamerák, switchek, amiknek jó lenne menni valameddig, ha nem vagyok itthon.
A sua3000-es annyiból jó, hogy mailt ír, ha nincs áram, bár ezt a nas is megteszi, és egy biznoyos hosszúságú rendelkezésre állás esetén van valamennyi idő szomszédnak szólni, hog nem-e a fi relé, vagy a kismegszakító volt a bűnös, és még mindig van idő felnyomni, vagy hazaérni.
Szerintem a 4-5 perces rendekezésre állási idő már annyira kiélezett, hogy részben értelmét vesztheti a szünetmentes.
Tudom, tudom, néha sok az a 4-5 perc, néha meg rendkívül kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nintendo Switch 2
- Vicces képek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Airsoft
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- További aktív témák...
- APC SUA1000i Smart-UPS 1000 670W UPS valós szinuszos, vadiúj aksikkal, hibátlan működéssel eladó
- APC RACK 1500 VA tiszta szinuszos szünetmentes tápegység akkuk, akkutálca és előlap nélkül.
- szünetmentes táp / NJoy Cadu 2000VA / 1200Watt / 2025.11.21 garancia/ Usb management / 2db új aksi
- Effekta MTD 1500 1500VA 938W valós szinuszos szünetmentes eladó új aksikkal
- eladó szünetmentes APC Back-UPS 850VA
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- HP Victus 16 - 16,1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 - Win11 - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged