Hirdetés
-
PROHARDVER!
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyöször
senior tag
válasz
gyetger #22985 üzenetére
Nem lepődök meg, hogy a 2 akksis 1000res szünetmentes elbírja azt amit az 1 akksis 800as nem :-)
Igen, normális, mert én saját beteges elméletem szerint pont ugyan azt vetted mintha njoyt vettél volna, csak hangzatosabb márkanév alatt, némileg drágábban.
Igen búg, igen melegszik. nekem a 2000res njoy teteje olyan 40 fokos, és búg is, eleinte úgy volt nem bírom megszokni, de már nem zavar :-) Mert folyton tölti az akksikat. Mindig 13,8Von tartja, akkoris ha kikapcsoltad de be van dugva. Mert csak 100%os akksival tudja megvédeni a géped. Ha nem töltené, lemerülne és ha szükség lenne a védelemre, nem tudná ellátni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Micro Four Thirds
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Politika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest