Legfrissebb anyagok
- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdigit
addikt
Arra gondoltam bevágom hátra pótkeréknek az éppen levett téli vagy nyári szett egyik kerekét. Mire kellene figyelni vagy mit is kellene venni? Még azt se néztem meg mit is adtak a kompresszoron kívül.
Illetve ha már ezt a kereket akarom használni ha szükség lenne rá ugyan mégis mennyivel mehetek ne legyen baja majd a guminak? 50% ugye az esélye épp ellenkező forgásirányba kapok defektet mint amit betettem. A kerék méretek ugyanazok mindkét szett esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Philips Hue Play HDMI Sync Box (4K) eladó
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- Eladó elektromosan állítható magasságú gamer asztal 140cmx60cm
Üzleti előfizetők hirdetései
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest