- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- Drágít az Xboxon a Microsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
Előbbit gumicserekor, utóbbit, ha úgy érzed, nem jól viselkedik az autó. Természetesen elővigyázatosságból nem árt sűrűbben, de ha ismered az autód, úgyis feltűnik, ha baj van, ráz a kormány, félrehúz, stb.
Én pl tavaly centríroztattam önszorgalomból 6.5 év után először a téli kerekeimet, azt mondták szinte fölösleges volt, cseréltek pár súlyt, de teljesen használhatóak voltak még.
Az előző autóm, mikor félrehúzott, kiderült, hogy 1.5 centivel hátrébb volt a jobb első kerék, mint a bal, eldeformálódott a lengőkar (vagy kátyú volt, vagy mikor árkot fogtam vele télen). A lengőkarcsere és egy beállítás megoldotta. Ja, és top tipp, ne vegyetek szar utángyártott alkatrészeket, ha hosszú távra terveztek, a mostani tulajnak máris cserélnie kell a lengőkart, 5 év után elfáradt. Az egyik 4.5 éves féknyereg szintúgy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nintendo Switch 2
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EAFC 25
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Gree klíma AKCIÓS áron beszereléssel együtt!
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Midea klíma akciós áron beszereléssel együtt!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi A2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest