Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gamepad
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
JSaN
addikt
Hetvegen 1 eves lett a deckem. (256gb) [link]
Rengeteg cimet kiprobaltam rajta, es nem csalodtam.
1 eve utan is hogy mar ki jott az aya neo, asus rog ally, meg egy csomo kinai klon, illetve most jon a legion go, en tovabra is decket vennek.
Egyszeruen a szoftver hardver nagyon szinkronban van es optimalizaltabb. A tobbinel eleg hamar elhal a support tamogatas, meg en nem akartam win10-11es mokols gepet, hanem mint a konzol bekapcs es jatek. Tudom tobbire is ra lehet tenni a steam OS-t, de a sajaton az igazi.
Most eppen Diablo 4 megy, mediumon, belove 50fps-re, tok jol el vagyok vele.
Ahogy olvastam ha lesz deck2 akkor a hardver nem nagyon valtozik, csak aksi ido es kijelzo minosege fog javulni. Igy a deck1 maradni fog egy jodarabig, mig nem jon rendes genereacio valtas. Szal addig is tudom ajanlani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Üzletből, garanciával, HP Omen Transcend 14 Gaming ultra 9 32RAM/1TBSSD/RTX4070/OLED 2880x1800 2,8K
- Macbook Pro 14 M4
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple 3 év garancia
- ASUS ROG Flow X13
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- NEC MultiSync V421 42" Monitor
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Használt iPhone 13 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cucuska2