- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi belépő szinten
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Mini-ITX
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- OLED TV topic
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
válasz
koni016
üzenetére
Volt már itt téma ez a szemüveg akkor olvasgattam jobban utána. Akkor csak USA -ban lehetettet rendesen kapni a saját weboldalukon + amazon. Pár mobil szolgáltató elkezdte árulni utána más országokban telók mellé. A baj igazából az volt, hogy míg kint ~400$(szemcsi)+ ~60$(adapter) amit venni kell még min. addig ugyan ezt EU-ban ~800 € + lehetett venni. Az egészhez voltak Steam Deckhez és hasonlókhoz ajánlott kis Y kábel megoldások (külön kell megvenni) amiknél nem egy "batár" Type-C dock kell a töltéshez használat közben. Ráadásul a Steam Deckhez nem volt hivatalos támogatás (az más, hogy a kép kimegy DP -n + az adapterén át ).
Ha tudtam volna venni 500€ -ért rendes helyről vettem volna akkor hirtelen felindulásból, de nem tudtam.Ami változott azóta. Van SD támogatás és lehet venni alin is ~600 $ a szemcsi meg az alap adapterek átalakítók és még ~50$ a "Y kábel" amivel a visszajelzések alapján is jól működik. Viszont nem mertem innen venni amikor megjelent meg azóta sem. De hogy ez mennyire eredeti akár stb nem néztem utána mint ahogy arra sincs garancia, hogy a vámkezelésnél futni kell e sok + kört vagy sem stb ...
A YT-bon sok videó van SD-s használatról szerintem bár most nem néztem rá, anno amikor foglalkoztam vele is már volt ahol elmondták milyen ajánlottak Y kábelt stb ...
Ha lessz itt olyan aki vesz majd akkor jöhetnek az infók.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- E-roller topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Synology NAS
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD PXCsík I HDMI I W11 I Cam I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HUN I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I CAM I W11 I Gar!
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- White GAMER PC! Ryzen 7900X3D / RX 7900 XT/ 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold! BeszámítOK
- AKCIÓ! Lenovo Legion Pro 5 WQXGA GAMER notebook - i9 14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 8GB
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cucuska2