Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Nyakunkon a Mangmi combos kis kézikonzolja, a Pocket Max
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
válasz
koni016
üzenetére
Volt már itt téma ez a szemüveg akkor olvasgattam jobban utána. Akkor csak USA -ban lehetettet rendesen kapni a saját weboldalukon + amazon. Pár mobil szolgáltató elkezdte árulni utána más országokban telók mellé. A baj igazából az volt, hogy míg kint ~400$(szemcsi)+ ~60$(adapter) amit venni kell még min. addig ugyan ezt EU-ban ~800 € + lehetett venni. Az egészhez voltak Steam Deckhez és hasonlókhoz ajánlott kis Y kábel megoldások (külön kell megvenni) amiknél nem egy "batár" Type-C dock kell a töltéshez használat közben. Ráadásul a Steam Deckhez nem volt hivatalos támogatás (az más, hogy a kép kimegy DP -n + az adapterén át ).
Ha tudtam volna venni 500€ -ért rendes helyről vettem volna akkor hirtelen felindulásból, de nem tudtam.Ami változott azóta. Van SD támogatás és lehet venni alin is ~600 $ a szemcsi meg az alap adapterek átalakítók és még ~50$ a "Y kábel" amivel a visszajelzések alapján is jól működik. Viszont nem mertem innen venni amikor megjelent meg azóta sem. De hogy ez mennyire eredeti akár stb nem néztem utána mint ahogy arra sincs garancia, hogy a vámkezelésnél futni kell e sok + kört vagy sem stb ...
A YT-bon sok videó van SD-s használatról szerintem bár most nem néztem rá, anno amikor foglalkoztam vele is már volt ahol elmondták milyen ajánlottak Y kábelt stb ...
Ha lessz itt olyan aki vesz majd akkor jöhetnek az infók.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- OLED monitor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vallás
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Automata kávégépek
- Milyen egeret válasszak?
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 , AMD Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB DDR4, 512 GB SSD,27% ÁFÁS SZÁMLA , 1 ÉV GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 , AMD Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB DDR4, 512 GB SSD,AAM SZÁMLA (vállalkozásoknak is)
- Újszerű villámgyors 4K! Lenovo Thinkpad X1 Carbon G9 (Core I7 16Gb 512Gb 4K 100% Akku) laptop!
- Dell Latitude 5340 13th gen /i5-1335U /16GB DDR5 /256GB SSD/13.3" FHD touch laptop/Gyártói garanciás
- Lenovo X270 i7-7500u/8GB RAM/512 SSD/12.5" laptop
- Xiaomi Mi 11 Lite 6/128GB / 12 hó jótállás
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Használt iPhone 13 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cucuska2