Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bepken
    veterán

Amúgy láttam árukeresőn is valami webshopban. Nem tudom ez hogy van, meg azt sem, hogy milyen áron adják, mennyit tesznek rá.

kíváncsiságból rálestem és hát több ponton is érdekes a történet....tudtommal a Valve nem dolgozik együtt viszonteladókkal az értékesítés kapcsán - kivétel ez alól a Komodo (Japán, Taiwan, Észak Kora, Hong Kong területén), illetve az iFixit weboldala, ahol ugyebár eredeti cserealkatrészeket árusíthatnak.

...innentől számomra elég érdekes, hogy hogyan teheti ezt meg egyáltalán....jaah , hogy 140 db van jelenleg raktáron....(persze :DDD)

- gariztatás ugyanúgy csak macera, ha nem még nagyobb...
    - "külső raktárról érkezik" szóval ugyanúgy ki kell várnod, hogy lerendeljék neked + amíg tovább postázzák neked
    - 14 napos elállást is buktad, illetve jó eséllyel nem tudsz majd már teljes mértékben élni vele
    - illetve miért akarna bárki nem hivatalos forrásból +35% feláron vásárolni? :D

#6524 Maxtreme - én is inkább azt mondom, hogy apróról vásároljon, aki "azonnal" akar Deck-et... megbízható eladó nem fogja lehúzni, nem úgy, mint ezek a scalper oldalak :)

Új hozzászólás Aktív témák