Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Milyen monitort vegyek?
- RAM topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok, használgatom én is egy ideje a Deck-et, gondoltam rápróbálok a Windows-ra, meg esetlegesen pár régebbi (nem steames) játékra, hogy azok hogy alakulnak, hogyan mennek.
Két kérdés lenne ezzel kapcsolatban, egyrészt Win11 alá milyen microsd ajánlott? Van egy 64-es Samsung Evo Plusom (régebbi, piros-fehér verzió), rápróbáltam Rufus-al egy Win-t, de nem volt kapkodós. Vagy érdemesebb 10-el próbálkozni?Illetve nem steames játékokat hogyan lehet telepíteni? Jelen esetben a Test Drive Unlimitedet gondoltam kipróbálni, Lutris-al sikerült működésre bírni a telepítőt, feltelepül, elindul, de még az intro elött ki is fagy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- Autós topik
- GL.iNet OFF topik
- EAFC 26
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Építő/felújító topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Video konferencia kamera - Vaddio ConferenceSHOT AV Camera White Intl - Űj dobozos
- 4K Videokonferencia kamera - Poly Studio P15
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB DDR4 RAM/256-512SSD,jó akku
- Dell Latitude 7400 i5-8365U 16 GB RAM SSD NINCS magyar, világító bill.
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cucuska2